Euroventure preporučuje Novi Sad kao destinaciju vrednu pažnje

Britanski servis za pronalaženje povoljnih turističkih aranžmana "Euroventure" preporučuje svojim korisnicima da obiđu Novi Sad.

Britanski servis za pronalaženje povoljnih turističkih aranžmana "Euroventure" preporučuje svojim korisnicima da obiđu Novi Sad.

Euroventure opisuje Novi Sad kao "skriveni dragulj Balkana sa bogatom istorijom i tradicijom".

"U Novom Sadu se održava svetski poznat Exit festival, ali postoji još mnogo razloga da posetite ovaj grad. Odmah po dolasku primetićete izuzetan istorijski značaj ovog grada. Osnovan je 1694, a naselje se brzo proširilo u jedan od najvažnijih trgovačkih i kulturnih centara, koji je dobio nadimak ‘Srpska Atina’", piše na sajtu servisa.

Euroventure preporučuje svojim korisnicima da probaju rečnu ribu i da uživaju u odličnom noćnom životu, navodeći da je hrana fantastična, a pivo izuzetno jeftino.

Preporučuje im se i da istraže Petrovaradinsku tvrđavu, kao i da, poput Novosađana, uživaju u popodnevnoj kafi u centru.

  • gavra

    05.12.2015 23:49
    istina ...
    A još da radi ns-turistički centar i da imaju neke ideje Novi Sad bi mogao biti još interesantniji turistima , poput Dormunda i nekih drugih manje interesantnih evropskih gradova .... sve je nažalost u rukama trenutne vlasti u gradu
  • 05.12.2015 21:36
    bolje napišite da li je pojavljivanje na tom sajtu plaćeno, i koliko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti