Novi Sad poslao pomoć Kraljevu

Iz Novog Sada je danas za Kraljevo krenuo konvoj od 12 šlepera koji nose pomoć u vidu građevinskog materijala i prehrambenih paketa.

Iz Novog Sada je danas za Kraljevo krenuo konvoj od 12 šlepera koji nose pomoć u vidu građevinskog materijala i prehrambenih paketa. Grad Novi Sad je preko Crvenog krsta i Direkcije za robne rezerve obezbedio robu u iznosu od preko pet miliona dinara.

- Stanje je veoma ozbiljno i sada je prava prilika da se pokažu briga i solidarnost. U nameri da pomognemo Kraljevčanima, poslali smo konvoj od 12 šlepera sa robom, koja će im, bar malo, olakšati život - rekao je gradonačelnik Igor Pavličić i pozvao sve one koji su u mogućnosti da pomognu to i učine.

U okviru građevinskog materijala je cement, armatura, rezana građa, crepa i giter blokovi, a u prehrambenim paketima brašno, ulje, mesni paket, konzerve graška i jabuke. Šlepere će dočekati gradonačelnik tog mesta Ljubiša Simović.

Još nije poznato kolika je tačna šteta od zemljotresa jačine 5,4 stepena po Rihteru koji je u sredu pogodio region Kraljeva i od više manjih potresa. Građani Kraljeva prijavili su oštećenja na više od 4.000 objekata.

  • Čiko kaetano martinez....

    07.11.2010 16:00
    @duh
    Pusti paćenika na miru vidiš da nesretnik kući nema net. Javiće ti se u ponedeljak sa neta nekog novosadskog JKP-a pošto samo tamo imaju toliko vremena da kenjaju po forumima neprestano. Sam vidiš da ga nema sa "mudrolijama" van "radnog" vremena.
  • Sremac

    07.11.2010 10:47
    šta vojvođan?
    ja sam SREMAC!
  • Duh sa sekirom

    07.11.2010 09:26
    @ Sale kuferaš novosadista dođoš
    Došao si u moj Novi Sad iz banatske pustinje da mi prodaješ M.da za bubrege. Da nisi jurio guske i patke po bašti znao bi ko je Duh sa sekirom. A da, tvoja prva slova su sigurno bila Crvene rakete i narodnooslobodilačke pesme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti