Napadnut radnik zimske službe Puta

Radnika zimske službe preduzeća "Put" fizički je napao jedan Novosađanin.

Radnika zimske službe preduzeća "Put" fizički je napao jedan Novosađanin.

Portparolka "Puta" Jelena Stojsavljević kaže za Radio 021 da je do napada došlo jutros oko pet sati, dok je radnik upravljao vozilom za čišćenje snega sa Bulevara cara Lazara.

"Nezadovoljni vozač čije vozilo je bilo poprskano snegom, smatrao je adekvatnim da na prvom semaforu zaustavi vozilo, izleti iz svog automobila i napadne bejzbol palicom našeg vozača, što oslikava jedno krajnje nestrpljenje i jednu osnovnu nekulturu u ponašanju, čega je ovih dana dosta bilo na saobraćajnicama u Novom Sadu", kaže Stojsavljevićeva za 021. Ona dodaje da se veoma često dešava da sugrađani nepropisno parkiraju automobil zbog čega njihova vozila ne mogu da prođu ulicama, pa su radnici zimskih službi često izloženi ovakvim opasnostima.

Ozbiljnije povrede kod napadnutog radnika "Puta" nisu konstatovane, ali će morati na bolovanje, a "Put" će podneti krivičnu prijavu policiji protiv NN lica. Portparolka "Puta" podseća da je njihova obaveza pre svega da obezbede prohodnost saobraćaja, da sneg pada skoro 48 sati, što izaziva dodatnu nervozu svima. Podsećamo da na ulicama Novog Sada danas 35 ekipa "Puta" čisti sneg.

  • Peca

    27.02.2011 06:45
    Palica za "shore"
    Ne podrzavam izprovocirano shoranje ali vozaci autobusa, cistoce,parking servisa,puta, pa cak i taksisti se ponasaju kao da u najmanju ruku voze vatrogasna kola ili kako rece Sremac "KAO DA SU OSLOBODILI NOVI SAD A NE ON NJIH.
  • novosadjanka

    26.02.2011 06:05
    @Sremac, druga strana medalje
    Je u potpunosti u pravu, jer ne samo da pranjem ulica zamuzgaju vozila, nego peraci ulica negledaju koga sve peru ta tako i pesake znaju oprati, i to po nekad rade i namerno..drskost,bezobrazluk,agresivnost je u ovih zadnjih 2O godina prisutna na svakom koraku starijih i mladjih osoba, vozac automobila nije smeo da napadne radnika bez obzira sta je uradio, a kakava je to osoba koja sa sobom nosi bejzbol palicu i to za nedaj Boze ako mu zatreba, to kao kada bi Lala nosio sa sobom stalno bricu za nedaj Boze ako ga neko slucajno mrko pogleda, zna se zasto brica sluzi, za secenje slanine,kobasica,sunki.....
  • JOVAN

    25.02.2011 17:08
    Kakva divljina. Mi smo za dzunglu ni za sta drugo. Za nas bre nije nista sto je normalno u civilizovanom svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti