Nova godina u Radio kafeu - tamburaši za dnevno veselje, disko žurka za Doček

U Radio kafeu se i ove godine organizuju doček i repriza Nove godine.
Nova godina u Radio kafeu - tamburaši za dnevno veselje, disko žurka za Doček
Foto: 021.rs

U novogodišnjoj noći gosti će moći da uživaju uz najbolju disko muziku, kako starih proverenih tako i novih popularnih disko hitova.

Domaćin je DJ Deki i Old time disco gang. Cena karte je 1.000 dinara, a ulaznice se prodaju u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45.

Telefon za dodatne informacije je 021/301-01-07.

Tokom dana u Radio kafeu je i tradicionalna dnevna žurka pred Doček. Goste će zabavljati tamburaši, a rezervacija mesta nije neophodna.

Za "reprizu" 1. januara posetioce očekuje plesno veče uz čuvenog novosadskog Kubanca DJ Chomu. Ulaz će biti slobodan.

  • Jesi li ti mali?

    31.12.2018 08:37
    Ne dao ti bog da te krpi hirur za novu godinu. Dobre su proslave te veceri po kliinikama, bese i uz tamburase.. Gde ti zivis?
  • Gari

    28.12.2018 19:50
    idi begaj
    Ovo uredu,ali nije uredu da za novu godinu neki pevači za sat programa uzmu na 10 tine hiljada eura ....na pr DŽinović 50.000 eura i kako već ide lista a u isto vreme tu noć dežura hirurg i spasava živote onima koji su preterali od njihovog sevdaha pa se slupaju kolima ili padaju sa terasa ,od eksplozivnih naprava i drugih novogodišnjih vratolomija,a isti doktor dobije 64.000 dinara plus dežurstvo ..za mesec dana ne za 2 sata pevanja,ee onda gospoda pevači kad im sladak život prođe oće nacionalnu penziju .......kako vas nije sramota i stid nije čudo da ljudi beže iz Srbije.
  • kazi ,,ladja,,

    28.12.2018 16:35
    Bolje nego na trgu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti