Bulevar oslobođenja pod pojačanim nadzorom

Kamere za video nadzor JP "Informatika" postaviće uskoro na većini raskrsnica na Bulevaru oslobođenja.  
Kamere za video nadzor JP "Informatika" postaviće uskoro na većini raskrsnica na Bulevaru oslobođenja. Portparolka Gordana Galešev kaže da su to prioritetne tačke.

"Jaše Tomića, Novosadskog sajma, Jevrejska i Narodnog fronta, što je bilo i iskopano, tamo gde su radovi ranije započeti. U planu za 2011. godinu su i raskrsnice Temerinskog puta i Primorske, raskrsnica Maksima Gorkog i Sutjeske, kao i Bulevar oslobođenja i Maksima Gorkog". Kada će na ovim raskrsnicama tačno početi postavljenje video nadzora portparolka Informatike nije znala da precizira, ali je napomenula da to zavisi od vremenskih uslova i nabavke opreme.

Tokom prve polovine godine trebalo bi i da sve novosadske škole budu pokrivene video nadzorom, ali i škole u Sremskoj Kamenici, Petrovaradinu, Kaću, Rumenki i Futogu. Osim toga, u planu Informatike za ovu godinu je i povezivanje drugih javnih preduzeća na optički informacioni sistem, kako bi imali bolji protok informacija i efikasnije obavljali poslove.

  • Dr Petrović

    28.03.2011 18:57
    E a sada lepo uplatite
    Te novce što ste pokrali za kamere ( virtualne, da virtualnije na celom svetu nema ), uplatite za obnovu kliničkog centra,postavljanje wi-fi mreže za bolnicu, obnavljanje operacionog bloka koji je u poluraspadu, obnavljanje poliklinike, uređenje bolničkog kruga, postavljanje rasvete u istom, da se više noću ne lomatamo po istom... treba još?
  • 28.03.2011 11:44
    i nije tako lose
    mozda ce i kod nas biti snimaka kao onaj ispred BG arene :)
  • vladan

    28.03.2011 11:23
    koliko se ja secam, rekli su da je ceo bul oslobodjenja pokriven..ju kako lazu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti