Skupština grada ostala bez kvoruma

Sednica Skupštine grada odložena je za sledeći petak, jer odbornici nisu uspeli da skupe kvorum za odlučivanje.

Sednica Skupštine grada odložena je za sledeći petak, jer odbornici nisu uspeli da skupe kvorum za odlučivanje.

Nakon usvajanja zapisnika sa svečane sednice, odbornici Ujedinjenih regiona Srbije su, zajendno sa opozicijom napustili salu i sednica je morala da bude odložena.

Skupština grada se nije sastajala od kraja januara, a pred odbornicima je trebalo da se nađe više od sedamdeset tačaka dnevnog reda, između ostalih i zamena odbornice Vere Kopicl, koja je napustila G17 plus. Osim toga, danas je trebalo da se usvoji odluka o naplati grejanja po utrošku.

  • ha ha

    30.03.2011 12:21
    podvala
    internet je zlo. to je ventil nesto odkucas i ispraznio si nezadovoljstvo,nikog ne poznas sedis kuci kucas, ranije se za to sakupljalo, dizalo oruzane revolucije, glavom placalo i za puno manje a sad kev kev kev preko interneta a ovi slobodno uvrcu nam usi i skladiste reproduktivnog materijala - mozete slobodno i vise jer nece biti nikakvog otpora, beda ne dize glavu nikada. Zivio internet, gradovi, banke, objedinjeni racuni, kulturno upakovano ropstvo...sloboda samo za hrabre, takvi vise ne postoje.
  • Zao mi

    28.03.2011 15:40
    Zao mi je kad gledam koliko ste potplaceni da ne objavljujete komentare.
    Bas tuzno koliko se srozala profesija objektinogh novinarstva!
  • Novosadjan

    27.03.2011 11:04
    Novi Sad po meri Novosadjana
    Hoćemo gradsku vlast koja će nam omogućiti život dostojan čoveka. Prvo nam obezbedite evropske plate pa onda evropske standarde da bi mogli da ih pratimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti