VAC: Neodgovorna taktika Dnevnik Holdinga

Medijska grupacija VAC  saopštila je da ponovo počinje pregovore sa zainteresovanima za kupovinu njenog udela od 55 odsto u zajedničkom društvu Dnevnik Vojvodina pres.
Medijska grupacija VAC  saopštila je da ponovo počinje pregovore sa zainteresovanima za kupovinu njenog udela od 55 odsto u zajedničkom društvu Dnevnik Vojvodina pres.

Član uprave ove  medijske grupacije Peter Lange izjavio je da na ovaj način reaguju na neodgovornu taktiku odugovlačenja kojom Dnevnik Holding više od tri meseca blokira njihovu ponudu, odnosno poklon zaposlenima. "Skandalozno je što Holding uprkos važećim odlukama Vlade Srbije kao i pokrajinske Vlade uskraćuje svoj potpis i time rizikuje budućnost zaposlenih u DVP-u" naglasio je Lange.

Oko 200 novinara prisutnih na skupu Udruženja novinara Srbije  nedavno je obećalo svoju podršku ponudi odnosno poklonu grupacije VAC.

"Zadovoljstvo nam je što smo dobili podršku ovog važnog udruženja", naglasio je Lange, ali je dodao da uprkos tome, zbog konstantne blokade Dnevnik Holdinga medijska grupacija VAC ne vidi drugu mogućnost osim da ponovo otpočne razgovore sa potencijalnim kupcima njenog udela u DVP-u u visini od 55 odsto, a koji su prekinuti u septembru prošle godine.

Lange je takođe istakao da medijska grupacija VAC i dalje stoji na strani zaposlenih u DVP-u, navedeno je u saopštenju VAC-a.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti