Gradonačelnikov kabinet bojkotuje Radio 021

Kabinet gradonačelnika, Igora Pavličića, prekinuo je zavničnu komunikaciju s Radijom 021.
Kabinet gradonačelnika, Igora Pavličića, prekinuo je zavničnu komunikaciju s Radijom 021.

Iako nas u poslednje vreme iz Gradske kuće ne obaveštavaju o aktivnostima gradskih funkcionera, a druge redakcije redovno dobijaju pozive, Pavličić o tome nije obavešten. "Ne znam, to morate da vidite s mojom službom. Prema svima imamo isti tretman, tako da tu nema dileme", kaže Pavličić.

Kako nam je gradonačelnik rekao, obratili smo se službi za odnose s javnošću. Međutim, ni nakon pismenog obraćanja nismo dobili odgovor, pa smo Gradsku kuću pozvali telefonom, ali ni tada nismo dobili objašnjenje za prekid zvanične komunikacije, već nam je kratko rečeno da će nam se javiti.  

Kako nezvanično saznajemo, u Gradskoj kući nezadovoljni su, navodno, nekorektnim tekstovima i fotografijama koje objavljujemo na sajtu, a koje se tiču rada Igora Pavličića i drugih gradskih funkcionera. Dodajmo da iz kabineta gradonačelnika ni jednom nisu demantovali bilo koju vest koju je objavio Radio 021. (D.S.)
  • novosađanka

    21.04.2011 22:14
    podrška
    Šta bismo bez vas i vaših vesti iz Grada?! Samo napred, obaveštavajte nas o svemu i dalje, imate našu podršku i pišite o njima i dalje, samo neka se prave ludi,mora da su počeli da čitaju komentare, ha, ha,koji bedni amateri!Bravo za radio 021!
  • Mario

    20.04.2011 15:38
    @Ns
    Hajde, nabeđeni lingvisto, kaži kako moje ime glasi u instrumentalu. Analogno tvojim tvrdnjama bi glasilo Marijem. Svih ovih 28 godina ljudi su govorili "sa Mariom" i toplo se nadam da se neće pridržavati tvojih kvazilingvističkih preporuka.
  • 20.04.2011 13:46
    @Ns
    Da poznajes pravopis koristio bi zarez posle imenice upotrebljene u vokativu. Ali, ako ti kazes da treba radijem, e, onda je sigurno tako. Sta je jedan Klajn naspram takvog lingviste kao sto si ti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti