Uklanjanje grafita na Crnoj kući

Omladinski centar CK13 poziva sve zainteresovane Novosađane da pomognu u akciji uklanjanja grafita mržnje ispisanih pre mesec dana.
Omladinski centar CK13 poziva sve zainteresovane Novosađane da pomognu u akciji uklanjanja grafita mržnje ispisanih pre mesec dana. Kako za 021 kaže programska koordinatorka Crne kuće Višnja Šijačić, svi koji žele da pomognu su dobrodošli jer grafiti koji ruže fasadu ovog centra moraju biti uklonjeni.

"Pošto nadležne inspekcije nisu izašle u susret našem pozivu da uklone grafite, mi smo u situaciji da samo moramo da rešimo problem. Ovakvi natpisi na Omladinskom centru CK13 šalje preteću poruku kako publici koja dolazi, tako i muzičarima i našim saradnicima", navodi Šijačićeva.

Građani koji žele da pomognu ne moraju da sa sobom nose bilo šta, jer će Crna kuća obezbediti sav materijal potreban za uklanjanje grafita mržnje. Akcija je u utorak 26. aprila i počinje u 12h. (M.S.)

  • Sremac

    23.04.2011 11:44
    ZABORAVNI SREMAC
    Zaboravih,ako se odlučite na žutu boju,ipak zovite ŽUTE,njihovu ćete lakše prekrečiti.
  • Sremac

    23.04.2011 11:40
    ŽUTA KUĆA
    Mogu vam pomoći,ako vam treba ŽUTA BOJA. Nek bude CRNA KUĆA ŽUTE BOJE,šta fali nema jeda.
  • Lala

    22.04.2011 19:38
    ..
    kulturni centar je studio M, a ck je leglo svega a ne tolerancije i kulture

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti