Starović demantovao navode o ostavci

Portparol Srpskog pokreta obnove Nemanja Starović demantovao je za Radio 021 navode kako su on, još jedan funkcioner te stranke u Novom Sadu Vladimir Jelić i potpredsednik SPO-a Žika Gojković podneli ostavke na sve stranačke funkcije.
Portparol Srpskog pokreta obnove Nemanja Starović demantovao je za Radio 021 navode kako su on, još jedan funkcioner te stranke u Novom Sadu Vladimir Jelić i potpredsednik SPO-a Žika Gojković podneli ostavke na sve stranačke funkcije.

"Ta izjava je u potpunosti netačna, a slanje netačne izjave na zvaničnom memorandumu stranke je grubo kršenje stranačke discipline. O tome će se izjasniti zvanični organi stranke. Ne bih da prejudiciram kakva će biti odluka", rekao je Starović.

Predsednik Gradskog odbora SPO u Beogradu Miloš Anđić je danas u izjavi dostavljenoj medijima naveo da su Gojković, Jelić i Starović podneli neopozive ostavke na sve stranačke funkcije, čime je, kako kaže, stavljena tačka na sve sukobe u partiji. Prema njegovim rečima, sva trojica su sa teritorije Vojvodine "gde SPO godinama ima krizu identiteta i beleži veoma loše izborne rezultate".

Anđić tvrdi da su Gojković, Starović i Jelić naneli veliku štetu partiji, nakon objavljivanja pisma u kojem pojedini funkcioneri stranke traže smenu ministra za dijasporu Srđana Srećkovića, iako on uživa punu podršku predsednika stranke Vuka Draškovića.

  • Miki

    07.06.2011 17:28
    Kriza
    Nema kod njih sukoba. Kod njih sve resavaju imenovani. Kriza identiteta se pokazla mnogo ranije, a ovi su sa DSS otpadnicima doveli do totalnog kraha.
    Tacka nije stavljena garantovano, ali je samo pitanje koliko ce tu jos biti zapeta i koliko ce se kriza rasplamsavati, koliko ce djubreta jos da ispliva na povrsinu.
    Uostalom, pratimo razvoj dogadjaja i ocekujemo da se ova interesna grupa privede pred zakon.
    Cekamo sa nestrpljenjem.
  • @Hm.. - @Pobrkani loncici - I

    06.06.2011 18:48
    kako se zovu
    Kako se zovu ti sto iznose kofere sa novcicima preko granice? Imate li za njih adekvatan naziv? Koju skolu zavrsise i sta oni mogu obaviti?
    Ne znate kako se zovu ti saradnici, a znate da Toplana nema veze sa tamo nekim Andjicem i jedva cekate da profunkcionise novi sistem grejanja i naplate! O tim ventilima sigurno ne znate nista, ali eto znate da ce ti ventili resiti sve Vase zivotne probleme?!
    Tako "mlada", pa "na IV gidini" prihvati se knjige i okani se tih lesinara ukoliko nisi sa njima vec ukaljala obraz!!! Iako po ovim komentarima svi su izgledi da si ti "vec diplomirala".
  • Ble

    06.06.2011 10:14
    Nisu forint... nego svajcarci i evrici ! plus seja od zene mu!
    Koji eksperti. Neka samo nek vezbaju, sad ce zatvro [polako samo. A i izbori

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti