O "onim stvarima" sa Dr Agoljubom

Predstavom "One stvari" nekadašnji "Indeksovac" Dragomir Mićko Ljubičić izlazi pred novosadsku publiku 17. juna, posle gotovo 11 godina pauze.
Predstavom "One stvari" nekadašnji "Indeksovac" Dragomir Mićko Ljubičić izlazi pred novosadsku publiku 17. juna, posle gotovo 11 godina pauze.

Ljubičić se pojavljuje kao Dr Agoljub sa zadatakom da odgovori na sva pitanja u vezi sa "onim stvarima". Podseća da je predstava rađena po tekstu austrijskog seksologa Bernharda Ludviga, ali je pretvorena u multimedijalni projekat prilagođen našem mentalitetu. Kako kaže, uspeo je da pronađe paralelu između seksualnog zadovoljstva sa onim što nam se dešava proteklih decenija.

"Nema vulgarnosti, nema prostakluka, sve je pristojno. Publika itekako može da se zabavlja, smeje, nauči, poduči i na kraju prosto komentariše neke teme koje su same po sebi dovoljno škakljive, ali obrađene na način koji je mnogo civilizovaniji, nego što smo navikli u proteklih dvadesetak godina", ističe Ljubičić .

Ulaznice se prodaju na blagajni klizališta po ceni od 900 dinara za parter i 800 za tribine. Predstava se igra u maloj sali Spensa od 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti