Antić: Prolazimo u drugi krug

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić istakao je da veruje da će njegova ekipa uspeti da prodje grupnu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.
On je kazao da je Nemačka favorit grupe i dodao da Srbija nijednu utakmicu neće početi inferiorna u odnosu na rivala. "Počinjemo protiv Gane i to je finale. Ta utakmica će odlučiti dalji tok kvalifikacija...I dosad sam bio optimista, nemam razloga da ne budem i dalje", rekao je Antić.

Selektor Gane Milovan Rajevac je rekao: "Nisam srećan žrebom. Nemačka je najjača reprezentacija Evrope i, bar, na papiru, favorit, ali verujem da će Gana ići u narednu fazu".

Selektor Nemačke, Joakim Lev poručio je da njegov tim dolazi u Južnu Afriku po trofej. "Vrlo smo zadovoljni. Imamo zanimljivu grupu", bila je prva reakcija selektora trostrukih svetskih prvaka nakon žreba.

U fudbalskoj reprezentaciji Australije umereni optimizam posle žreba za Mundijal koji je održan u Kejptaunu. Selektor, Holanđanin Pim Verbek rekao je da je "žreb mogao da bude bolji, ali i mnogo lošiji".

  • Uncut

    05.12.2009 12:37
    Sredina
    Nije mi jasno, kako jedan osrednji trener kao Rajevac, moze biti selektor jedne odlicne Gane ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti