Uskoro prijava bahato parkiranih vozila SMS-om

Novosađani će od proleća moći da prijave nepropisno parkirano vozilo slanjem SMS-a ili MMS porukom, kao i elektronskom poštom.
Novosađani će od proleća moći da prijave nepropisno parkirano vozilo slanjem SMS-a ili MMS porukom, kao i elektronskom poštom.

"Parking servis" priprema novi softver koji će omogućiti građanima da budu inspektori-volonteri. Takođe će biti otvoren i informacioni centar u koji će stizati fotografije sa mobilnih telefona i imejla, na osnovu kojih će "pauk" odnositi nepropisno parkirano vozilo.

Servis će se proveravati na svakih 30 sekundi, kako bi reakcija "pauka" bila pravovremena.

Ovaj sistem će, smatraju u "Parking servisu", uvesti red u parkiranje u udaljenim delovima grada gde ima dosta slučajeva parkiranja na zelenoj površini, zagrađivanja drugih vozila ili nema parkinga pod naplatom.

  • G

    13.01.2012 11:44
    Nisu mi prethodni komentar objavili za Grindermajmuna - nadam se da ćemo se jednom sresti, da ti sve objasnim na jedinom jeziku koji takvi maloumni idioti razumeju.
  • Grinderman

    12.01.2012 14:13
    Uf, uf, pa ti se stvarno boriš sa strašnim kompleksima. U neku ruku bih pozdravio što pokušavaš da ih lečiš, makar i na ovako idiotski način, ali se bojim da su čak i ove doze internet agresije za tebe premale, što se i vidi po tome što sve strašnije pucaš sa svakim sledećim komentarom. Sve se brinem da ćeš sirot totalno prsnuti pa napraviti nekakvo sranje, možda eto baš nekome ko čini taj strašni zločin 'gaženja po zelenoj površini'. Verovatno bi stvarno bilo najbolje da me upravo ti zatekneš dok se budem bavio čašćenjem tvog bahato parkiranog auta, ili recimo budem hodao po travi, pa da se ja iz prve ruke pozabavim tom tvojom nagomilanom agresijom.
  • G

    12.01.2012 13:14
    @Grinderman - sa druge strane, meni se čini da ti baš jesi za ulicu. Sa prve strane međutim, varaš se ako smatraš da je ono što sam napisao uvreda, jer ja najozbiljnije mislim da jesi retardiran jer se samo poremećene osobe ponašaju svesno samodestruktivno - a dodatno jer sam sebi uzeo za pravo da bez ličnog poznavanja subjekta dajem sud o njegovoj mentalnoj sposobnosti, istu onu slobodu po kojoj recimo ja nisam za volan. O "šišmišima" da ne pričam - opet izgleda misliš da to nisam ozbiljno napisao. Ja zaista priželjkujem i iskreno se nadam da u skladu sa svojim maloumnim idejama kreneš to da radiš kao i onaj pre tebe, najozbiljnije bez i najmanje trunke sarkazma. Hronika je puna raznih primera tih "šišmiša" čije ponašanje baš i nije na nivou učiteljice u osnovnoj školi, i neskriveno bi mi bilo zadovoljstvo da se suočiš sa istima na taj način, pa da o tebi ne čitam samo u delu za komentare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.