Daniloviću i Grozdaniću stanje nepromenjeno

Zdravstveno stanje trenera Košarkaškog kluba "Novi Sad" Nemanje Danilovića i košarkaša Nenada Grozdanića ostalo je nepromenjeno u odnosu na jučerašnji dan.    

Zdravstveno stanje trenera Košarkaškog kluba "Novi Sad" Nemanje Danilovića i košarkaša Nenada Grozdanića ostalo je nepromenjeno u odnosu na jučerašnji dan.

Kako je za Radio 021 rekao direktor Centra za anesteziju i reanimaciju Kliničkog centra u Kragujevcu dr Ivan Grgić, oni su i dalje u komi i na aparatima za veštačko disanje.

"Sada je bitno da su njihove vitalne funkcije normalizovane i da su u granicama normale. Ostaje nam da i dalje sprovodimo datu terapiju i da čekamo dalji razvoj njihovog stanja", naveo je on.

Sedam košarkaša i trener Košarkaškog kluba "Novi Sad" povređeni su u noći između subote i nedelje u saobraćajnom udesu na autoputu Beograd-Niš. Košarkaši su prevezeni u kragujevački Klinički centar, a šestorica njih sa lakšim povredama pušteni su kući.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti