Taksisti otkazali sve proteste

Protesti taksista koji su bili zakazani za danas i sledeću nedelju otkazani su.
Protesti taksista koji su bili zakazani za danas i sledeću nedelju otkazani su.

Prema rečima predsednika taksi udruženja "Vojvođani" Radoslava Krstića, gradski čelnici primili su predstavnike taksista i svi njihovi zahtevi su prihvaćeni.

"Naši zahtevi počeće da se ispunjavaju od ponedeljka. Još bi trebalo da sredimo neke finese, međutim, sve smo se dogovorili, sve je prihvaćeno. Gradske vlasti su se uverile da su svi naši zahtevi u skladu sa zakonom, a čak ćemo učestvovati i u izmeni odluke o taksi prevozu", navodi Krstić za 021.

Taksiste su primili šef kabineta Aleksandar Bašić i zamenik gradonačelnika Saša Igić.

Prema rečima Radoslava Krstića, taksisti traže od gradskih vlasti da uklone divlje taksiste sa novosadskih ulica, da oni koji voze najmanje deset godina ne moraju da polažu ispit iz poznavanja grada, kao i da im se reprogramiraju oni dugovi za koje nisu jedini krivci.

  • B

    20.03.2010 10:24
    A ostalo?
    Šta će biti sa ostalim zahtevima - da nema fiskalnih kasa, da se zabrani izdavanje novih taksi dozvola? To je ono što nas korisnike najviše brine. Nemam ja ništa protiv da se ostvare neki njihovi zahtevi, ali treba imati mere.
  • Bojkot svih!

    19.03.2010 14:40
    Prvo skoci pa reci hop...Ne verujte nikom dok ne vidite dela...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti