Arena tek u septembru

Bioskop "Arena" će, umesto ovog proleća, najverovatnije biti otvoren tek u septembru.

Bioskop "Arena" će, umesto ovog proleća, najverovatnije biti otvoren tek u septembru.

Da je ispoštovan datum otvaranja naznačen u ugovoru između Grada i zakupca, Novosađani bi već bili u prilici da gledaju filmove u renoviranom bioskopu. Međutim, beogradska kompanija "Art vista" zatražila je da rok za rekonstrukciju bude produžen, prvenstveno zbog iskopavanja grobnice ispod Velike sale.

U "Poslovnom prostoru" nameravaju da prihvate zahtev i rok za završetak radova pomere za 1. septembar. Direktor ovog gradskog preduzeća, Marko Cvijan, kaže za "Blic" da "Art vista" već plaća zakup, te da zbog kašnjenja neće snositi nikakve posledice, ako ispoštuje novi rok za završetak radova.

Kada radovi budu završeni, "Arena" će na prvom spratu imati dve gotovo identične dvorane u središnjem delu od po 150 mesta i sa strane dve otprilike duplo manje sale. Na nekadašnjoj galeriji dobiće veliku dvoranu od 500, te jednu manju od 76 mesta.

  • Knele

    04.04.2010 09:15
    Ja se pitam samo jedno...
    Odakle pare za taj projekat? Sve nesto cujem da je crnogorski lobi u pitanju.... sve je moguce, pogotovo u Novom Sadu. Mi smo krivi sto smo im otvorili vrata. Prvo ukinuti boravisne dozvole, i nek svaki od njih bude stranac, kao sto i jesu.
  • ivan

    04.04.2010 06:39
    Sramota
    Za sve su krivi oni neimenovani, sto su dosli u Novi Sad iz ko zna odakle... i isli u novosadske bioskope, zato nam je grad danas takav. I jos se pitam, da li iko od njih placa porez? I jos su sve svoje zaposlili. Bruka za nekad cist i spokojan grad.
  • zokac

    03.04.2010 17:21
    Uzas
    Kako je moguće da se toliko pomeri rok sa Aprila na Septembar.Razumem mesec,dva meseca ali pet to je previše.Sećam se Novog Sada dok je imao pet i više bioskopa a sad se osećam kao da živim na selu i da bi pogledao film idem u Beograd - užas !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti