Skuplje kabine na Štrandu

"Gradsko zelenilo" zatražilo je od gradskih vlasti odobrenje za povećanje cena zakupa kabina na Štrandu do 50 odsto.

"Gradsko zelenilo" zatražilo je od gradskih vlasti odobrenje za  povećanje cena zakupa kabina na Štrandu do 50 odsto. Predlog je upućen gradskoj Upravi za komunalne delatnosti, a konačnu odluku o tome će doneti Gradsko veće.

Ukoliko predlog bude usvojen, izdavanje male kabine koštaće nešto više od 10.000, a velike 12.000 dinara, piše "Nacionalni građanski".

"Gradsko zelenilo" zatražilo je i poskupljenje ulaznica na Štrand za šest odsto, pa bi tako ulazak na kupalište trebalo da košta 43, umesto 40 dinara.

Izdavanje kabina najverovatnije će početi nakon 10. aprila, a prednost će kao i do sada imati redovni, odnosno zakupci koji kabine iznajmljuju najmanje pet godina.

  • DJORDJE VUKICEVIC

    15.04.2010 18:30
    POTREBNA KABINA NA STRANDU
    TRAZIM NEKOG SA KABINOM NA STRANDU, DA JE DELIMO , , JA PLACAM 66 POSTO . 065/302-0120 DJORDJE N. SAD
  • Nina

    10.04.2010 16:41
    ko voli (moze)nek izvoli!
  • Milica

    06.04.2010 08:49
    Ja stvarno ne mogu da verujem. Svake godine ista prica. Oni predloze nerealne cene, grad prihvati neko povecanje i svi zadovoljni. A sta je sa ljudima koji to treba da plate?! Penzije miruju, plate male, a svi zivotni troskovi rastu. Blago nama sto nam je inflacija jednocifrena. Umesto 3 puta nedeljno da jedemo meso, ove godine ce nam dosta biti jedanput. Al samo neka mi svi placamo redovno racune i porez da bi ljudi iz gradske i pojrajinske uprave i javnih preduzeca imali velike plate. Oni mogu bez problema da place zakup kabina, ali ne idu na Strand.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.