Ranjeni ispred kluba "Eks" stabilno, ali teško

Stanje momaka M.O. i G.A koji su ranjeni u pucnjavi ispred kluba "Eks" u nedelju ujutru je stabilno, s tim da se prvi i dalje nalazi u jedinici intenzivne nege u teškom stanju.

Stanje momaka M.O. i G.A koji su ranjeni u pucnjavi ispred kluba "Eks" u nedelju ujutru je stabilno, s tim da se prvi i dalje nalazi u jedinici intenzivne nege u teškom stanju.

On je imao tešku operaciju, a njegovo stanje kontinuirano se prati na intenzivnoj nezi, saznaje Radio 021 u novosadskoj Dečijoj bolnici.

M.O. je sin bivšeg šefa veterničkog klana Nenada Opačića, a ranjen je nakon opšte tuče ispred kluba "Eks" na Spensu kada je na njega i još dvojicu mladića pucao policajac Alen Ajhinger. Policajac je u pritvoru.

  • molim lepo ako je i 021 mnogo

    22.06.2010 17:54
    Mislim da malo preterujete sa tim Opacicem, jeste da je vest pompezna i svaki zivot je dragocen, samo ne moze jedna osoba biti dragocenija od druge a pogotovo ako su pribliznih godina i priblizno ranjeni... inace sta deca rade ranom zorom pijani u kafani-kaficu, zar ne bi trebli, Opacic kao pozrtvovani otac da vodi racuna gde mu sin slabajza celu noc, bas tako kazem jer jedna normalna radno mlada osoba ne juca nocu po gradu i kaficima.
    Ima jos kojekakvih nezgoda od strane policije a opet niste u spidu objavljivanja, ajd malo i sa drugim nezgodma se pozabavite kada su obicni gradjani u pitanju a ne samo mafijasi
  • DEČAK u USPONU

    22.06.2010 10:42
    on leži u DEČIJOJ BOLNICI ali zato izigrava tatu u najavi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti