Pomozite u sređivanju stadiona FK "Novi Sad"

Nova uprava FK "Novi Sad" je najavila da će u petak 11. jula u 12 časova na stadionu u Rumenačkoj organizovati  radnu akciju i prvu pravu gradsku mobu nakon gotovo pola veka.
Nova uprava FK "Novi Sad" je najavila da će u petak 11. jula u 12 časova na stadionu u Rumenačkoj organizovati  radnu akciju i prvu pravu gradsku mobu nakon gotovo pola veka.

Pored navijača i simpatizera kluba, rukovodstvo FK Novi Sad poziva i šire građanstvo i sve one kojima su i klub i grad u srcu da se odazovu i da na najbolji i jedini pravi način odgovore na nemar, nebrigu i godine zapuštanja.

"Nije rešenje kukati, niti čekati nekoga - rešenje je zasući rukave i uraditi posao. Hajde da pokažemo da može i drugačije i da zajedničkim snagama, u jednoj prijateljskoj, familijarnoj atmosferi, renovinaramo dobar deo stadiona", kaže predsednik UO Tomislav Lovreković.

On je naveo da će tokom radne akcije biti zamenjene stolice, okrečene tribine i spoljni deo stadiona, popravljen deo fasade i očišćeno igralište.

Iz Kluba su pozvali sve one koji mogu da pomognu u vidu građevinskog materijala, opreme ili alata, da se jave na 062/8187425, kako bi doprineli boljem i većem uspehu akcije.

  • kimi

    12.07.2014 14:08
    Cim neko spomene rec kompleks ,odmah znam da je il cigan il grobar..
    To im je omiljena rec kada ne znaju sta drugo da kazu.

    Kome ovde smeta sto se nesto radi u FKNS??!!
    Niko ovde ne prica o FKNS nego o njegovim nazovi navijacima!

  • РФКНС

    11.07.2014 17:27
    Нови Сад
    Смета вам што се нешто ради у Новом Саду? Функционишете по систему што горе то боље? Е, зато никада нећете бити прваци државе, комплексаши!
    Нађите боље изговоре, смешни сте.
    Жуто плави, напред жуто плави!
  • kimi

    11.07.2014 16:43
    @Korida1990

    Gosn Koridas , dosao sam na vest jer je vas predsednik UO prozvao na indirektan nacin i to NEISTINITO FKV iliti nas koji volimo taj klub!

    Kakve su to gnusne lazi da nama neko nesto pomaze?
    Posto vidim da si zapamtio samo ono sto ti odgovara , jos jednom da kazem da nas stadion ustvari nije nas!
    Koji deo ti nije jasan?
    Nama je nazovi drzava non stop otimala, od imovine pa do igraca (ako si mator ,ako nisi pitaj starije koliko igraca je moralo preci u FKP samo zato sto su bili u vojsci) , reflektori su bili jedino zvanicno klupsko vlasnistvo a i to su lopovi makli pa nam je satro grad kupio i postavio nove..

    Zamisli .. neko ti ukrade tvoje i onda ti kao velikodusno pokloni isto to.. how nice..

    Sto se vas samih tice ,da ste stvarno verne lokal patriote kojima je FKNS na prvom mestu a ne srbizam i fk blizanci ,mozda bih i dosao da vam pomognem ,jer ja ne mrzim FKNS ,nego vas ,moralne pigmeje koji navijate za 2 kluba!!

    I to je ta razlika izmedju vas i nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti