Drvena privremena ograda oko jezera u Dunavskom parku

Radnici stolarske radionice „Gradskog zelenila“ večeras su postavili privremenu zaštitnu ogradu oko jezera u Dunavskom parku.

Radnici stolarske radionice „Gradskog zelenila“ večeras su postavili privremenu zaštitnu ogradu oko jezera u Dunavskom parku.

Kako navode za 021.rs u ovom preduzeću, nakon što je ograda oko jezera u Dunavskom parku ove sedmice u dva navrata uništena od strane vandala i usled čega je prostor oko jezera postao nebezbedan za decu hitno su postavili privremnu drvenu ogradu.
- Naše preduzeće će u vrlo kratkom periodu naći način kako bi se obezbedila sredstva za trajno rešenje, odnosno novu ogradu, najviše zbog bezbednosti najmlađih posetilaca parka. - kaže portparol Zelenila Ivan Nožinić.
Nožinić je ponovio apel na svest onih koji uništavaju imovinu građana Novog Sada, da razmisle o tome kakve posledice mogu da prouzrokuju njihovi postupci jer je u ovom slučaju vrlo lako mogao da bude ugrožen život nekog deteta.

  • DD

    11.07.2014 11:53
    @Deran - jeste, za javna preduzeća je to nedostižno.
  • deran

    11.07.2014 08:58
    Au , baš su se istrošili sa ovim daskama. Verujem da bi normalna ograda oko celog jezera koštala ne više od 2-3 hiljade eura. Zar je to stvarno nedostižna cifra za ovaj grad , i zar zbog takve sitnice treba da se kuka po novinama i sramoti . Sram vas bilo džabalebaroši koji vodite ovaj jadni Novi Sad. Dajete sto puta vece iznose svojim zemama za kojekakve gluposti , poslednja neviđena glupost su automati za suvenire , a za jedan od simbola Novog Sada ste se stisli i zao vam da odvojite neku crkavicu . Gde će vam duša...
  • Tihana

    11.07.2014 08:46
    Odavno se pitam zašto se kod nas ne uvede praksa koja postoji u dosta drugih gradova, da se parkovi ograde i noću zatvaraju. Ne kažem da bi to rešilo problem huliganstva u potpunosti, ali bi ga bitno smanjilo, pri čemu je to za sve novosadske parkove vrlo lako izvodljivo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti