Novosadski mališani kao vatrogasci i arheolozi

Peta nedelja manifestacije Novosadsko BIG dečije leto započeće kreativnim radionicama u predškolskoj ustanovi "Zemlja čuda",  Dečijem kulturnom centru i u Zanatsko obrazovnom centru "Adžija".

 

Peta nedelja manifestacije Novosadsko BIG dečije leto započeće kreativnim radionicama u predškolskoj ustanovi "Zemlja čuda",  Dečijem kulturnom centru i u Zanatsko obrazovnom centru "Adžija".

Nastavak manifestacije obeležiće predstava "Pozorišta iz ranca", radionica o arheologiji i  gostovanje zaposlenih Vatrogasno-spasilačke brigade Novog Sada ( četvrtak, 24. jul od 18.30 časova)  u Tržnom centru BIG.

U Zanatsko obrazovnom centru "Adžija" deca će učiti male tajne frizerskog zanata, kako sačuvati lep ten uz pomoć zdrave hrane ili kako se našminkati za pozorišnu predstavu.

Na istom mestu moći će da nauče kako da postanu mali preduzetnici na radionici Naše malo preduzeće , a na radionici Vitez silni dečaci će na kratko postati vitezovi okruglog stola, a devojčice princeze srednjeg veka.

Dečiji kulturni centra je pripremio pravu Letnju zanimaciju, gde će deca učestvovati u pravljenju animiranih filma uz pomoć tehnike "stop-moušna".

Održaće se i "Štrandarije", svakog petka, subote i nedelje u terminu od  17 do 20 časova na Štrandu, deca i njihovi roditelji uživaće u brojnim kreativnim i edukativnim radionicama, raznim igrama, plesovima i takmičenjima, tokom kojih će se upoznati sa četiri nacionalne zajednice iz Vojvodine - Mađarskom, Slovačkom, Rumunskom i Romskom. Učešće na manifestaciji “Štrandarije” je besplatno.

Gotovo za sve programe Novosadskog BIG dečijeg leta potrebno je prijaviti učešće,  jer je broj dece-učesnika radionica ograničen.

Određeni programi su besplatni, dok se pojedini plaćaju do 150 dinara. Spisak svih radionica, satnice, načina za prijavu učešća, cene dnevne particpacije kao i infromacije o uzrastu kojem je namenjen program dostupni su na sajtu www.novosadskodecijeleto.info.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti