Novosađanin koji je preživeo udes u Tunisu: Vozač se glupirao

Novosađanin S.L. (28) i njegova devojka J.T. (27) bili su među turistima iz Srbije koji su povređeni u Tunisu kada se prevrnuo džip kojim su se vraćali sa izleta u Sahari.
Novosađanin S.L. (28) i njegova devojka J.T. (27) bili su među turistima iz Srbije koji su povređeni u Tunisu kada se prevrnuo džip kojim su se vraćali sa izleta u Sahari.

On je od siline udara izleteo kroz zadnje staklo i pao 15 metara dalje.

- Povredio sam vrat i po celom telu imam ogrebotine, dok moja devojka, koja je sedela do mene, ima povrede glave, stomaka i vrata. Ipak, naše povrede su ništa u odnosu na stanje Marije Milošević, koja je sedela ispred mene - ispričao je S.L. beogradskim medijima.

Prema njegovim rečima, nesreća bi bila izbegnuta da se vozač džipa nije glupirao i da je vozio sporije.

- Stalno je pokušavao da nas animira. Vozio je brže od 100 kilometara na čas iako je ograničenje bilo 70. Vadio je papire iz kasete i preticao džipove iz našeg konvoja. Upozoravali smo ga da uspori, ali nije pomoglo - kaže S.L.

On navodi da se nesreća i dogodila kada se vozač okrenuo ka turistima, iako je džip ispred njih bio preblizu. U pokušaju da izbegne sudar, a zbog velike brzine, džip se prevrnuo. S.L. ističe i da su srpski turisti čekali čak pet sati na pregled u bolnici iako su bili životno ugroženi.

Marija Milošević, najteže povređena u udesu prošlog ponedeljka u Tunisu, kada joj je stradala kičma, i dalje je kritično. Njen suprug Ivan Vasić kaže da je ona svesna, ali i dalje ima ogromnih problema sa disanjem.

U turističkoj agenciji "SanLajn Travel" navode da će troškove lečenja, smeštaja i povratka putnika u Beograd snositi njihova partnerska agencija koja je organizovala izlet, dok "SanLajn Travel" trenutno pokušava da obezbedi najbolji medicinski avio prevoz za Miloševićevu, kada bude spremna za povratak u Srbiju.

  • xy

    22.07.2014 10:01
    1. Šta je sad ovo: ispada da su svi živi koji postoje bili na nekakvojj divljačkoj vožnji u Tunisu (ili Egiptu)... A ovamo, narod nema novaca...
    2. Koliki bolid neko mora biti da bi se usred pustinje, dakle, tamo gde nema nigde ničega ali ima mesta koliko hoćeš, sudario da drugim vozilom?????
  • kiklop

    22.07.2014 09:07
    eeeeeeeeeee
    šta je veće kur4enje: voziti bahato ili ne vezati se pored takvog vozača-kretena?
  • m....

    21.07.2014 22:07
    Ne mozete tako da pricate ako niste upuceni cast izuzetcima, jedan od povredjenih mi je brat, to sto lupetate kao " On zna da li je zivotno ugrozen" to je bespotreban komentar bio, svi su zivotno ugrozeni bili, tako da ne sudite drugima ako ne znate pravu istinu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti