FOTO: Rupa na biciklističkoj stazi na Bulevaru Evrope

Na biciklističkoj stazi na Bulevaru Evrope, sa leve strane iz pravca Telepa prema Rumenačkoj ulici mesecima stoji rupa.
Na biciklističkoj stazi na Bulevaru Evrope, sa leve strane iz pravca Telepa prema Rumenačkoj ulici mesecima stoji rupa.

"Uvek postoje mnogo gore stvari od rupe na biciklističkoj stazi, ali da li to znači da ne treba da se skreće pažnja i da se popravljaju staze i rešavaju biciklistički problemi? Da li biciklisti treba kao učesnici u saobraćaju da preuzimaju na sebe rešavanje tih drugih problema ili je to problem i nekih drugih institucija?", kaže za 021.rs Marko Trifković iz Novosadske biciklističke inicijative.

U Zavodu za izgradnju grada su nam rekli da su, nakon ukazivanja novinara Radija 021, dali nalog "Putu" i da će za nekoliko dana šteta biti sanirana. U JKP "Put" kažu da na osnovu fotografije pretpostavljaju da je reč o havariji vezanoj za šaht poklopac, a da će pristupiti sanaciji čim dobiju nalog.  (Suzana Stojićević)

  • 21.07.2014 20:55
    Dok se ne organizujemo sami i ne počenemo da zalivamo rupe šahtova betonom i pravimo veći problem od ovoga, neće se gradski oci setiti da ima i nas koji idemo peške i biciklima, i noge lomimo u njihovom nemaru.
  • VK

    21.07.2014 19:11
    Pitanje
    žao mi je što su se ljudi povredili, ali nije mi jasno kako nisu videli toliku rupu, kada se ista sasvim dobro vidi i po danu i po mraku (na fotografiji se vidi da je taj deo dobro osvetljen uličnom rasvetom po mraku)?!
  • mile

    21.07.2014 17:02
    Na raskrisnici ulica Milenka Grčića i Banatske na Detelinari već nedeljama stoji ovakav isti znak nakon sanacije šahta. Pri tome tom ulicom prolazi autobus, odmah tu je i taksi stajalište i nekoliko prodavnica gde staju kombiji. Sramota da se pravi saobraćajni haos zbog sat vremena posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti