U udesu u centru Novog Sada povređena devojka na biciklu

U saobraćajnim nezgodama u protekla 24 sata u Novom Sadu su povređene tri osobe.
U saobraćajnim nezgodama u protekla 24 sata u Novom Sadu su povređene tri osobe.

Portparolka Hitne pomoći Sanja Nenadić Pokrajac kaže za 021 da je u četvrtak na Bulevaru Mihajla Pupina u saobraćajnoj nezgodi povređena 25-godišnja devojka dok je vozila bicikl. Ona je zadobila kontuzione povrede tela i prebačena je u Urgentni centar.

Jutros, oko 05:40h na raskrsnici Rumenačke i Kornelija Stankovića u sudaru dva automobila dve osobe su povređene. Hitna pomoć je ženu staru 57 godina i muškarca starog 64 godine sa lakšim povredama prebacila u Urgentni centar.

Novosadska Hitna pomoć je u protekla 24 sata imala ukupno 85 intervencija, što je prosek za ovo doba godine.

  • JAZZ

    23.08.2014 06:34
    Neverovatno koliko ima vozača koji drže mobilni jednom rukom dok voze, nameštaju frizure i merkaju sami sebe u retrovizoru...
    Isto tako ima dosta i pešaka i biciklista koji drže slušalice u ušima pa ne mogu da čuju sirene upozorenja i sl...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti