Od danas do nedelje "Biciklana fest"

Novosadski "Biciklana fest" počinje u 17 časova i traje do nedelje poslepodne, a održavaće se u klubu Quarter i u skejt parku.
Novosadski "Biciklana fest" počinje u 17 časova i traje do nedelje poslepodne, a održavaće se u klubu Quarter i u skejt parku.

Ljubitelji bicikala će tri dana moći da uživaju u kreativnim radionicama, igrama bez granica, koncertima i polu na biciklima.

"Biciklana fest" se održava već drugu godinu, a ove godine organizatori su se potrudili da program upotpune edukativnim i zabavnim sadržajem kao i mnogim gostima iz inostranstva, kaže za 021 portparolka ove manifestacije Tamara Karanović.

"Imamo goste čak i šire od regiona, od Slovenije do Albanije i od Mađarske do Hrvatske i oni će doći da nam ukažu kako su oni u svojim zajednicama rešili probleme biciklističkog saobaraća, sa kojima se mi trenutno borimo", rekla je Tamara i dodala da se nada da će "Biciklana fest" jednog dana postati tradicija.

Bend "Debeli biciklisti" će održati svoju svirku na biciklima, pored toga održaće se izložbe fotografija i projekcije filmova, a posetioci će imati priliku da pogledaju predstavu pozorišne trupe "Iki". U okviru skejt parka, BMX ekstremisti će izvoditi svoje skokove, a organizovaće se i igra Bajk polo. Posetioci će imati priliku da poprave svoje biciklo u Pit stopu i sve ostalo što im je potrebno.

Većina zabavnog programa se održava u Klubu Quarter i oko njega. Ceo program i satnica može se pronaći na Fejsbuk stranici "Biciklana festa". (Lea Kotlica)

  • \|/

    29.08.2014 18:00
    jeste, smorili ste
    O, bogovi inventivnosti, je l' mora baš svaki događaj u NSu da se zove FEST(IVAL)?
  • Građanin Ponizni

    29.08.2014 08:07
    Pa gde ste bre Novosadisti do sad, već se zabrinuh
    Od svega pametnog što ste trebali da primetite, vi primetite nešto glupo, po dobrom starom srpskom običaju.
    Sami ste ovim dokazali da vam je bitna forma (način izgovora ili pisanja u ovom slučaju), a ne suština (događaj). Zbog takvog načina razmišljanja karakterističnog za plitkoumne tekovine retrogradno-konzumerističkih društava smo (pardon, ste) tu gde jesmo (jeste).
    Budite mi pozdravljeni.
  • 29.08.2014 07:27
    kad bi se uvele rigorozne kazne za kradje narod bi se daleko više vozio biciklom.Ali to ne voli GSP i naftaši i država treba takse da se uberu pa automehanicari i lakireri da zarade pa socijalno pa policija. Jenbga ovce za šišanje smo. Tako je organizovan svet.Ovo sporadično prckanje je samo da zaradi još poneko i onako reda radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti