Naučite da pregovarate u 15 koraka

Novosadska nevladina organizacija "Udruženje mladih za društveni aktivizam" napravila je besplatnu online platformu za pregovaranje.
Novosadska nevladina organizacija "Udruženje mladih za društveni aktivizam" napravila je besplatnu online platformu za pregovaranje www.pregovaraj.edu.rs.

Ovaj edukativni sajt nastao je sa ciljem da pomogne prvenstveno onima koji su završili svoje formalno obrazovanje i nalaze se ili u fazi traženje posla ili se suočavaju sa novim izazovima na svojim prvim radnim mestima, ali i svima onima koji ovu veštine žele da savladaju.

Platforma za pregovaranje se sastoji iz 15 online lekcija. Svaka od lekcija vodi kroz materijal o pregovaranju, nudeći teorijsku osnovu, primere iz svakodnevnog iskustva i savete.

Na ovom online kursu može se saznati kako se pripremiti za pregovaranje, koje su najuspešnije pregovaračke tehnike, osnove neverbalne komunikacije, šta je to asertivna komunikacija, kako biti emocionalno pismen pregovarač, ali i kako upravljati konfliktima. Na kraju svake od 15 lekcija nalazi se kratak test koji će pomoći učesnicima da zaokruže i provere svoje znanje.

Ukoliko se sa pažnjom prođe kroz ove celine i tačno odgovori na pitanja koja se nalaze na kraju lekcija polaznici imaju priliku da dobiju elektronski sertifikat o uspešno završenom kursu pregovaranja koji mogu priložiti uz svoju biografiju na nekom od intervjua za posao.

Udruženje mladih za društveni aktivizam čine mladi ljudi, okupljeni u želji da načine svet boljim mestom. Udruženje se zalaže za aktivno učešće mladih u društvenim procesima, skretanju pažnje na izazove sa kojima se mlade osobe suočavaju i potencijala koje poseduju za izgradnju društva. Kroz dosadašnje projekte udruženje je bilo aktivno u oblastima mentalnog zdravlja, kritičkog mišljenja, zapošljavanja i socijalne zaštite.

  • nekad bio mlad

    21.11.2014 20:58
    Vrlo Lepo
    Najtoplije preporucujem!
    Za biznis i van njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Vesti