Nevina sa 106 godina

Jedna Britanka koja je nedavno proslavila 106. rođendan, veruje da joj je dugovečnost omogućila činjenica da nikada u životu nije bila sa muškarcem.
Jedna Britanka koja je nedavno proslavila 106. rođendan, veruje da joj je dugovečnost omogućila činjenica da nikada u životu nije bila sa muškarcem.

Život bez muškarca nije smetao Ajsi Blajt, već ju je, prema sopstvenom mišljenju, ojačao.

"Nisam sigurna ni da li je iko ikada pokušao, ali ako i jeste, nije daleko stigao s njom. Kaže da nikada nije osećala potrebu za romantičnom ljubavi i da nikada nije imala vremena za muškarce@, rekla je njena sestričina Šina Kembel (67), koja je prisustvovala proslavi tetkinog rođendana, upriličenoj u staračkom domu u Edinburgu.

I bez muža, Ajsa je oduvek imala ispunjen život, tvrde njeni rođaci. Imala je puno hobija poput gajenja cveća, pevanja u horu i igranja golfa, a 35 godina radila je kao sekretarica.

"Bila je potpuno zaokupljena crkvom, obožavala je hor i klub cvećarki. Radila je na dobroj funkciji zbog koje je takođe stalno bila zaposlena. Mislim da je i na neki način bila čedna jer je bila prvo dete, pa je primer šestorici braće i sestara. Nikad nije imala vremena za tugu. Neverovatna je osoba, nikad ne biste rekli da ima 106 godina", zaključuje sestričina.
  • ćelavac

    07.09.2010 21:33
    Ne može niko da me ubedi da time što nije okusila slasti seksa za 106 godina nije ništa propustila.Oooo, prustila baš mnoogo. Jadna, nij ni svesna.
    I ja znam jednu babu iz kraja sa gomilom mačaka. Nije svoja.
  • piplfoks

    07.09.2010 15:34
    Ni brand name-a, ni barem trunke logike. Konstantno pretpostavljaš da ima samo dve krajnosti, nešto ovakvo, i nesrećne žene koje muževi biju, a meni prebacuješ da sam sklon stereotipima. Čisto da ti pomognem ukratko, pošto si sklon/a gubljenju u raspravi: a) postoji prostor između te dve krajnosti, i to nije obavezno prosečnost, jer ljudi su retko prosečni, b)svaki život proživljen bez nalaženja ljubavi meni je tužan, a takav dugačak život je samo tužan dugo, i konačno, mada ne naročito vezano za temu, c) babe s mačkama su uglavnom lude k'o zvono - to nije stereotip, već jedna od kosmičkih mudrosti.
  • 07.09.2010 13:27
    Jbg, ja nemam izgradjen brand-name kao ti. Bas me cudi da celu stvar pokrivas stereotipima poput "najluđa baba u komšiluku od koje čitav kraj zazire". Kakav je taj kraj, šta je to za uzor, sta je ispravno, ono sto je prosecno?

    Recimo "U komsiluku omiljena domacica koju muz pivopija, kladionicar, cackaros nosa, vara i bije jos od zabavljanja"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.