Svaka treća žena smatra da sme da čita privatne poruke partnera

Rezultati jednog istraživanja su pokazali da više od jedne trećine žena smatra da je prihvatljivo čitati privatne poruke svog partnera ukoliko sumnjaju da ih on vara.
Rezultati jednog istraživanja su pokazali da više od jedne trećine žena smatra da je prihvatljivo čitati privatne poruke svog partnera ukoliko sumnjaju da ih on vara.

Oko 37 odsto žena uključenih u istraživanje je priznalo da će uvek pročitati sve poruke svog partnera, kako bi videle da li je on neveran ili ne. Samo 29 odsto muškaraca je reklo da je takvo ponašanje prihvatljivo.

Istraživanje je pokazalo da su žene mnogo sumnjičavije i smatraju da je konstantno nadgledanje partnera jedini način da ostanu mirne i sigurne u svoju vezu.

Sumnja ne prestaje samo pregledanjem emailova ili SMS-ova, već one obično prođu kroz celu kontakt listu na telefonu njihovog partnera u potrazi za sumnjivim osobama.

Fejsbuk profili takođe ne ostaju pošteđeni kada žena krene u potragu za "lošim ponašanjem".

Istraživanje je pokazalo i da su mlađi ljudi veći paranoici kada je u pitanju njuškanje po privatnim porukama partnera. Čak 36 odsto osoba starosti između 18 i 35 godina smatraju da je takvo ponašanje prihvatljivo. Što se tiče osoba starijih od 55 godina, njih 26 odsto takvo ponašanje smatra prihvatljivim.

  • Krele

    31.08.2012 06:59
    @Milica
    Vidim da si iz onog "control freak" tabora.

    "Zena ima moc...", kakva glupost. Kako onda ne koristite tu "moc" da sebi nadjete normalnog muskarca nego je koristite tek kad sebi hocete da "osigurate poslovanje" sa nekim na koga ste jos na pocetku mogle da primenite svoju "moc", pa da se ne petljate. Ali izgleda su kod vas zelje i mogucnosti u bitnom raskoraku, pa razliku nadoknadjujete time sto cete da ga smarate kontrolisanjem. Jadno...
  • 30.08.2012 16:43
    mara
    Odvratno je čitati tuđe poruke. Nema izuzetka od ovog pravila. Nikada ali NIKADA to ne bih uradila!
  • Milica

    30.08.2012 12:36
    Žena ima tu neverovatnu moć da oseti kad partner radi nešto što nije dobro za vezu.Svoju sumnju samo potkrepi činjenicama...nažalost...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.