Šta žene čini srećnim?

Često se kaže da su najlepše i najbolje stvari u životu besplatne. Čini se da to važi i za veliki broj žena kojima su maženje i komplimenti na vrhu liste 50 stvari koje čine da se one osećaju dobro.
Često se kaže da su najlepše i najbolje stvari u životu besplatne. Čini se da to važi i za veliki broj žena kojima su maženje i komplimenti na vrhu liste 50 stvari koje čine da se one osećaju dobro.

Međutim, žene jednako uživaju i kada im se pokloni cveće ili nešto drugo. Takođe se osećaju dobro i kada kupe nešto na sniženju, kada se počaste novim parfemom ili seksi donjim vešom.

Istraživanje je pokazalo da im raspoloženje popravljaju i kupovina novog laka za nokte, konzumiranje sira i čisti zubi. Pored toga, dobar razgovor sa prijateljima i iznenadno shvatanje da ponovo mogu obući neki odevni predmet koji im je bio premali će im zasigurno vratiti osmeh na lice.

Među prvih deset stvari koje ih čine srećnim su i komplimenti o onome što nose ili o tome kako izgledaju, prenosi Dejli Mejl.

"Prosečna žena tvrdi da se oseća dobro u onome što nosi na sebi samo tri dana nedeljno. Povremeno je iznenadite nekim komplimentom ili je ponudite dobrim sirom i njeno raspoloženje tokom sumornih zimskih dana će biti mnogo bolje", kazao je portparol "Sainbury", kompanije koja je provela istraživanje.

Žene takođe mnogo uživaju i kada njihova deca dobiju pohvale u školi ili tokom sportskih aktivnosti. Najveće iznenađenje je to što je većina njih konzumiranje sira stavila mnogo ispred druženja sa prijateljima, manikira ili odlaska na prvi sastanak.

Trećina ispitanih je rekla da se oseća veoma dobro kada čita neku dobru knjigu, a tri četvrtine ispitanih žena najviše vole kada im neko pripremi obrok.

  • 07.03.2013 11:53
    ne zabadaj nos gde mu nije mesto
    Ne mislim da neko treba da komentariše ljubavnika, sve što ljude čini srećnim to treba da rade, ako neko uživa da menja partnere, to je zaista njegova stvar i stil a kome se to ne svidja ne mora to ni da radi...mislim, svi bi bili srećniji samo da živimo svoj život a ne zabadamo nos u tudji...
  • Ljubavnik

    21.01.2013 23:31
    Sujeta
    Ovima sto mi piche minuse, kao da nije jasno da se ja na konto ovakvih tekstova samo zezam, i to ponajvise na svoj racun! :-)
    Ali, sujeta i neki bes je u njima... Pitam se zasto, heheheheee... :-)
  • I mean really

    21.01.2013 23:01
    Ovo za lak za nokte je istina.
    Prva sledeca stvar koja bi me vise usrecila jeste da mi muz pokloni neku finu ladicu gde cu sve te lakove drzati :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.