Četiri najjače ženske erogene zone

Ne postoji ništa seksepilnije od muškarca koji zna šta radi u krevetu, ali bez obzira na njegove sposobnosti i znanje vrlo je mala verovatnoća da će vaš muškarac iz prve pronaći sve vaše erogene zone.
Ne postoji ništa seksepilnije od muškarca koji zna šta radi u krevetu, ali bez obzira na njegove sposobnosti i znanje vrlo je mala verovatnoća da će vaš muškarac iz prve pronaći sve vaše erogene zone.

Razlog je vrlo jednostavan - svaka žena je različita. Ipak, postoje četiri zajedničke tačke koje predstavljaju najjače erogene zone ženskog tela.

Zadnji deo vrata

Vrat je vrlo poznata i česta erogena zona kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Donji deo leđa

Nežni dodir donjeg dela leđa može biti vrlo nežan gest, ali kada nasloni vlažne usne i poljubi vas, to pruža sasvim drugačiji osećaj. Završetak leđa, odnosno područje iznad zadnjice snažna je erogena zona, pa ako želite da raspalite strasti predložite mu nežne poljupce i igru jezikom.

Stopala

Iako postoje žene koje obožavaju da muškarac nežno ljubi njihova stopala i nožne prste, većinu taj način zavođenja ne zanima. Međutim postoji jedna snažna erogena zona koja ne uključuje poljupce, već nežne dodire. Reč je o sredini stopala, tačnije povišenom delu stopala koje je vrlo osetljivo. Nežni dodiri vrhovima prstiju tokom seksa mogu biti pravi okidač za orgazam.

Ušna resica

Većina muškaraca koristi ovu vrlo snažnu erogenu zonu na potpuno pogrešan način. Nije stvar u tome da vam obliže uvo, već samo da se igra sa resicom koja predigru može dovesti na jedan sasvim drugačiji nivo. Isprobajte i uživajte u čarima ljudskog tela.

  • optimista

    19.02.2013 16:53
    samo napred
    ljudi, važno je da se volite, čemu stalno ogorčenost, te nemam para, te nemam devojku, te nemam momka...stavite malo osmeh na lice i sve će biti lakše...dajte malo optimizma a ne kao pp...pozdrav svima koji žele da napreduju...
  • Vlada

    19.02.2013 14:09
    šesta ženska erogena zona...
    Šesta ženska erogena zona, jača i od pete - sujeta.
    "Najlepša sam od svih, uzbudim se i izludim dok me svi gledaju!" - medijski poznata, neimenovana ženska persona.
    (p.s. zaključujem uz evidentan dokaz, mi muškarci smo uzaludni tragači za tim zonama, one su same sebi dovoljne)
  • ona

    19.02.2013 11:40
    bas
    da vidim da li su pogodili i da li je test pisala zena ili uskarac. Razlicite su perspektive.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.