Prsten koji će vas "obeležiti" čak i kad ga ne nosite

Onlajn prodavnica prstenja "TheCheeky.com" došla je na ideju kako da venčani parovi uvek imaju prsten na ruci, odnosno obeležje po kojem će se znati da su u braku.
Onlajn prodavnica prstenja "TheCheeky.com" došla je na ideju kako da venčani parovi uvek imaju prsten na ruci, odnosno obeležje po kojem će se znati da su u braku.

Prsten od titanijuma ima u svojoj unutrašnjosti ugravirano "Venčan/a sam" i svaki put kada ga skinete na prstu vam ostanu ugravirana slova koja otkrivaju vaš bračni status.

Muževi i žene koji traže ekstremne mere kojima će "obeležiti" svoje partnere moraće da izdvoje 407 evra za srebrni komad nakita.

"Ugravirani dodatak znači da, kada se nalazite u klubu i uđete u duži razgovor s nekom zgodnom ženom ili muškarcem, ne postoji opcija skidanja prstena", kažu kreatori ideje.
  • Lokalno tandrkalo

    08.07.2013 15:24
    A, kao da je nekom bitno.
    A, kao da mi je nekad bilo bitno da li je udata ili ne...
  • spageta

    08.07.2013 13:13
    A zasto ....
    .... se odmah podrazumeva da su to smislile zene....
  • 08.07.2013 11:40
    Nikako ne uspevam da shvatim zene koje smisljaju nacine kako da zadrze svoje muskarce i sprece ih da varaju. To je tako ponizavajuce i omalovazajuce prema sebi. Pa valjda ne zelis pored sebe nekog ko ne zeli da je pored tebe, nego bi radije bio s nekom drugom, ali se slucajno/trenutno/sticajem zivotnih okolnosti nasao tu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.