Sedam saveta za nezaboravan seks

Iako možda mislite da ste odlični u krevetu, neće vam škoditi da se i dalje usavršavate.

Iako možda mislite da ste odlični u krevetu, neće vam škoditi da se i dalje usavršavate. Evo nekoliko saveta koji će vam omogućiti da budete još bolji u seksu.


Orgazam za 15 minuta


Nije sve u brzini, ali ako naučite kako da partneru priuštite orgazam za 15 minuta, ta će vam veština dobro doći pogotovu u noćima kad ste oboje umorni.

Ključ je u uzbudljivom zagrevanju

Seks je poput koncerta, uzbudljivo zagrevanje može odvesti do događaja večeri. Znate šta pali vašeg partnera, krenite još ujutru, možda nekom porukom, fotografijom... Neka predigra traje ceo dan tako da strasti eksplodiraju kad se sretnete uveče.

Prebrodite prepreke

Svakom se može dogoditi da tu i tamo zakaže. Razlozi mogu biti brojni. Ne smete da dozvolite da jedno neuspešno seksualno iskustvo uništi vaš seksualni život. Postoje 'ubice' želje i tome treba stati na put.

U dobroj formi


Kako biste partnera što bolje zadovoljili i kako bi i vi uživali u čarima seksa što više, jasno vam je da morate da budete u dobroj formi. Vežbanje je nužno za kondiciju i bolje zdravlje, ma koliko vam teško bilo - naterajte se, budite disciplinovani i nećete zažaliti.

Ispunite mu sve želje

Ako partner voli oralni seks, neće biti dovoljno da se samo prihvatite posla 'tamo dole' tu i tamo, moraćete da usavršite tehniku i to naravno, prema željama partnera jer svako je drugačiji i nešto što je možda prolazilo kod jedne, neće i kod druge osobe.

Usavršite seks na brzaka

Ne treba vam puno vremena da biste uživali u seksu. Seks na brzaka posebno je uzbudljiv i muškarcima i ženama. Usavršite ovu akciju i prepustite se kad god je to moguće.

Više znanja - više seksa

Praksa, razgovor, informisanje... Sve to vam itekako može koristiti ako želite da budete bolji u krevetu. Možda mislite da ste odlični u krevetu, ali više znanja neće vam štetiti već će vam omogućiti još više uživanja na obostrano zadovoljstvo.

  • 02.12.2013 13:57
    Dzabe mu je i surla od slona ako ne zna da je koristi.
  • Put pored znaka

    01.12.2013 22:33
    Manje čitaj, više radi
    Pa ćeš kasnije moći da "držiš katedru"
  • Lala

    30.11.2013 23:22
    ja bih dodao...
    nije sve u duzini i dubini..nego ko se kako ophodi prema toj stvari...ako slusate ove novinare i razne istrazivace ostacete na suvom ostrvu i uz desanku sakic

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.