Saznajte kojim je reprezentacijama dozvoljen seks tokom SP-a

Za bolje rezultate i pobedu u utakmicama Svetskog prvenstva potrebno je dosta rada, truda ali i odricanja i zato su neki selektori odlučili da zabrane seksualne odnose svojim igračima tokom SP-a, dok neki to dozvoljavaju ali uz određene uslove.
Za bolje rezultate i pobedu u utakmicama Svetskog prvenstva potrebno je dosta rada, truda ali i odricanja i zato su neki selektori odlučili da zabrane seksualne odnose svojim igračima tokom SP-a, dok neki to dozvoljavaju ali uz određene uslove.

Dozvoliti igračima seks ili ne je pitanje koje je izazvalo veliku polemiku među navijačima, menadžmentu klubova ali i samim igračima. Selektori su odlučili. Neki su uveli zabranu jer smatraju da će tako igrači sačuvati svoju energiju, povećati agresivnost koja će biti upotrebljena u borbi na terenu. Nekima je seks zabranjen isključivo pre meča.

Amerikancima, Urugvajcima, Italijanima, Englezima i Holanđanima je seks bezuslovno dozvoljen, dok Nemci i Španci ne smeju imati seks samo noć pred utakmicu. Australijski menadžer smatra da to i nije prioritet i da njegovi igrači i neće biti raspoloženi za bilo šta osim za igru, ali im ne brani ništa. Brazilcima je dozvoljen seks ukoliko nije previše akrobatski. "Normalni seks je u redu, ali morate zaboravite akrobacije", rekao je menadžer Brazila Luiz Felipe.

Švajcarcima je seks tokom SP-a dozvoljen od 1994. godine kada je tadašnji selektor Roy Hodgson bio primoran da ukine zabranu.

Igrači Kostarike smeju imati odnose tek nakon drugog kruga. "Biće im dozvoljeno da uživaju čim se kvalifikuju u drugu rundu", rekao je selektor Jorge Luis Pinto.

Francuzi imaju dozvolu, ali ne smeju imati seks celu noć niti svo slobodno vreme.

Kod Nigerijaca nije sjajno. Iako im je dozvoljen seks, igrači su mogli povesti samo svoje supruge. Oni koji nisu oženjeni nisu mogli povesti svoje partnerke.

Čileancima i Rusima seks nije dozvoljen uopšte. Nije dozvoljen ni Bosancima.

Kamerunce će posmatrati "veliki brat", odnosno kamere će ih snimati tako da neće moći nikoga dovesti u svoju sobu.

"Ukoliko igrač ne može izdržati mesec ili 20 dana bez seksa onda nije spreman da bude profesionalac", rekao je selektor Meksika Miguel Herrera koji je svom timu takođe zabranio seksualne odnose.

Za Ganu i Južnu Koreju nije dato objašnjenje, ali zabrana je tu.

  • 22.06.2014 12:32
    Bosanci ne mogu jer su zivotinje u bosni :D
  • sportista

    22.06.2014 11:31
    Izvnite, ako kako oni misle da sve to kontrolisu? Mislim kako znaju da je neko imao akrobatski ili normalan seks?
  • 22.06.2014 11:02
    Ovo je odlicna informacija za nas gejeve na SP.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.