VIDEO: Pokušao da se ubije jer nije imao seks godinu dana

Depresivni student iz Rusije pokušao je da se ubije skačući sa zgrade jer godinu dana nije imao seks.
Depresivni student iz Rusije pokušao je da se ubije skačući sa zgrade jer godinu dana nije imao seks.

Međutim, život mu je spasilo stablo pored zgrade u čiju je krošnju pao prilikom skoka.

Ilja Gočarov (25) iz Čeljabinska sa juga Rusije je odlučio da sebi oduzme život nakon što je njegov seksualni život bio ravan nuli više od godinu dana, otkako ga je bivša devojka ostavila i otišla s drugim.

Skočio je s petog sprata zgrade, a potom se zapetljao na drvetu. Prolaznici su čuli njegove vapaje, pa su pozvali policiju.

Nakon što je spasilački tim stigao i nakon što su ga spustili sa drveta, policajci su mladića uveli u svoj kombi kako bi se ugrejao, ali im on uopšte nije bio zahvalan na toj pomoći, piše "Daily Mail".

Prijatelj ovog mladića ja kasnije izjavio da Gočarov nikada nije preboleo raskid s bivšom devojkom. Kazao je i to da će mladić ići u savetovalište, gde bi trebalo da mu pomognu da prevaziđe depresiju.

  • grbavi

    20.12.2014 17:24
    zar u tolkoj rusiji nema dve poštene ruskinje da mu ispune čežnju
  • mali perica

    20.12.2014 05:27
    i ja bi se ubio da nemam seks godinu dana
  • 19.12.2014 01:02
    budalo jedna
    ni jedna nije toga vredna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.