Šta muškarce odbija kod žena?

Istraživanja pokazuju da mnogi parovi nisu zadovoljni svojim seksualnim životom, ali većina njih ne zna šta je uzrok tome. Ako je verovati internet istraživanjima, recept za loš seks ima nekoliko sastojaka.
Istraživanja pokazuju da mnogi parovi nisu zadovoljni svojim seksualnim životom, ali većina njih ne zna šta je uzrok tome. Ako je verovati internet istraživanjima, recept za loš seks ima nekoliko sastojaka.

Previše šminke

Potraga za savršenim ružem je zabavna, igra sa raznim nijansama, a rezultat je predivan izgled. Muškarci na to, međutim, gledaju malo drugačije - jedan od pet muškaraca želi da mu devojka koristi manje šminke, a mnogi smatraju da je prirodan izgled jednostavno mnogo privlačniji.

Miris kolača

Na vašoj koži. Losioni sa mirisom krema za kolače, slatkog voća ili finih keksića (ima i takvih) ne privlače muškarce jer imaju osećaj da su u kuhinji. Ako želite dobro da mirišete, odaberite miris sapuna. Istraživanja pokazuju da muškarci najviše vole žene koje mirišu kao da su upravo izašle iz tuš kabine.

Pornografija

Zvuči čudno, ali ima smisla. Povremeno gledanje pornića nema neki štetan efekat, ali muškarci koji gledaju porniće previše često razvijaju nerealna očekivanja kada su žene u pitanju.

Suze

Ženske suze, da budemo precizniji. Ovo nije samo nagađanje, ovo su naučne činjenice - istraživanja pokazuju da muškarci osećaju manju seksualnu privlačnost prema ženi na čijim su obrazima namirisali suze.

  • Ferdinand

    22.01.2015 03:06
    i
    I smrad iz usta od duvana.
  • NS

    21.01.2015 15:50
    Šta žene odbija: muškarac koji očekuje da mu žena bude mama, pere, pegla, kuva...a, takvih je gotovo 99% kod nas.
  • 21.01.2015 15:46
    I smrad ispod pazuha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.