Platio čašu viskija 8.733 evra

Mladi Kinez platio je čašicu viskija 9.999 franaka (8.733 evra) u baru hotela u Sent Moricu.
Prema rečima vlasnika hotela Sandra Bernaskonija, mladić je naručio viski škotskog proizvođača Makalen proizveden 1878. godine.
 
On je rekao da nije očekivao da će bilo ko poručiti taj viski, međutim, mladi Kinez je želeo da popije baš viski iz 1878, iako je u baru u ponudi 47 različitih viskija tog proizvođača, za koje po čašici treba platiti od sedam do 1.000 franaka.
 
Bernaskoni kaže da je mušteriji rekao da najskuplji Makalenov viski nije za prodaju, ali je mladić insistirao, pa je vlasnik hotela pozvao oca, koji mu je rekao da posluži piće iako mušterija nije želela da plati unapred. Sve je proteklo u redu i sada, kada je boca otvorena, hotel se nada da će uspeti da proda i preostali viski iz flaše, pa razmišlja i o smanjenju cene.
 
Ovaj viski bar dobio je više nagrada za svoju kolekciju od 2.500 boca, a ušao je i u Ginisovu knjigu rekorda.
  • Investicija

    03.08.2017 09:33
    u smrt
    je jedina sigurna investicija. Isplativa 100%.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin