Namerno izazvala saobraćajku da deci dokaže da bog postoji

Bakari Varen iz američke države Džordžija uhapšena je nakon što je namerno izazvala saobraćajnu nezgodu da bi dokazala svojoj deci da je bog stvaran i da će ih zaštititi.
Namerno izazvala saobraćajku da deci dokaže da bog postoji
Foto: Pixabay (ilustracija)
Srećom po majku i dvoje maloletne dece, nakon udesa prošli su bez povreda.
 
Varenova je svojim terenskim vozilom u punoj brzini udarila u betonski stub, a pre same nezgode rekla je svojoj deci da će namerno udariti u stub da bi im dokazala da je bog stvaran i da će ih sačuvati u udesu ako budu imali vere u njega.
 
Nesreću su zabeležile i sigurnosne kamere koje su snimile Varenovu kako vozi automobil severno od Industrijskog bulevara u Gvinet okrugu u Džordžiji, pre nego što je svesno skrenula u suprotne trake, a nakon toga i skrenula sa kolovoza i na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu.
 
Njeno dvoje dece starosti pet i sedam godina su bili na zadnjem sedištu u sedalicama za decu, i prošla su bez povreda.
 
Nakon što je policija izašla na mesto udesa, Varenova je priznala šta se dogodilo. Bizarnu odluku Varenove su potvrdila njena deca, koja su opisala trenutke koji su prethodili udesu.
 
Žena nije negirala da je namerno slupala automobil, a u svoju odbranu je rekla da je upozorila svoje mališane da se vežu jer će namerno pod punom brzinom usmeriti automobil prema betonskom stubu. Ona je uhapšena na licu mesta i suočiće se s optužbama za ugrožavanje bezbednosti dece. Kaucija za njeno oslobađanje je 22.000 dolara, a do okončanja procesa njena deca će biti kod bake i deke.
 
"Moglo je biti i gore. Jedina sreća u ovom bizarnom slučaju je činjenica da nije bilo velike saobraćajne gužve, inače u suprotnom mogla je da udari u drugi automobil i dovede u opasnost i druge učesnike u saobraćaju", rekao je načelnik policije u Džordžiji Erik Butanski.
 
Policajci koji su bili na mestu udesa ističu da je okrivljena žena pokazala veoma malo interesovanja za nesrećni slučaj, a da je tokom ispitivanja u policiji optužena na telefonu proveravala svoje Facebook statuse.
  • Ujka

    30.03.2018 11:49
    Vanja
    Pa dobro - ko je ovde lud - jel' dokazala žene? Pravda za empiriste!
  • Andrija Šrek

    30.03.2018 10:16
    ...
    Uhh, šta ćemo SAD??
  • Jogi Letač

    29.03.2018 21:48
    @Svedok, to sokoćalo koje koristiš da bi napisao svoje mudrolije su napravili oni "veoma ograničeni naučnici" koje si ti nazvao budalama. Da nije onih "budala" i "veoma ograničenih naučnika", sada bi u nekoj pećini glodao kosku, možda uz vatru, ukoliko bi neka "budala" uspela da nekako upali vatru. Šteta para uloženih u tvoje školovanje i obrazovanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin