Mesec dana za 375 evra

Uprava hotela Albaija u španskom primorskom gradu, nudi izuzetno povoljne cene za boravak od tri meseca! Popularno letovalište na ovaj način želi da osigura da će sobe biti pune, čak i u vreme ekonomske krize, kada nije sigurno kako će se planirati letovanja.

Za 375 evra za ceo mesecu Albaiji u Alikanteu, dobijate sobu, svoje kupatilo, kolor TV, klima uređaj i ne morate da plaćate vodu, struju, gas ili WiFi Internet. "Morali smo da smislimo nešto dobro kako bismo privukli goste. Za ovu cenu, dobijate praktično ceo stan", rekla je menadžerka hotela Marija Lus Poveda za "Gardijan". Hotel Albaija nalazi se odmah pored plaže, a nudi i mogućnost korišćenja teniskih terena.

Neobična ponuda je upalila, pa je većina mesta u hotelu rezervisana do septembra. Zanimljivo je da je većina "gostiju" zapravo iz Alikantea, uglavnom mladi ljudi kojima se ne živi preko leta sa roditeljima, već sa dečkom ili devojkom.

  • salajcan

    09.06.2009 06:23
    eh...
    ...da ste ranije javili za ovu akcijuu.... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja