VIDEO: Hotel sa kaspulama za spavanje otvoren u Moskvi

U Moskvi je otvoren prvi hotel nalik na one koji su već hit u Japanu, sa 50 soba - kapsula, bez prozora, u kojima noćenje košta oko četrdesetak evra.
U Moskvi je otvoren prvi hotel nalik na one koji su već hit u Japanu, sa 50 soba - kapsula, bez prozora, u kojima noćenje košta oko četrdesetak evra.

Prvi "Slipboks hotel" u Rusiji u centru Moskve ima 50 soba od desetak kvadrata u kojima se nalaze krevet, polica, lampa, minijaturni ormar i sto, dok su kupatila sa tušem zajednička za nekoliko soba.

Neke sobe su jednokrevetne, u druge može da se smesti troje ljudi, a sve mogu biti iznajmljene na dan, ali i na nekoliko sati.

Ideja je da se gostima koji su na proputovanju, ili im je recimo otkazan let, ponudi osnovni smeštaj po relativno povoljnoj ceni, prenosi "Dejli mejl".

  • Bs

    01.02.2013 10:17
    Hmm... Jel se taj hotel sa "kaspulama" razlikuje od hotela sa kapsulama? :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja