Stjuardesa otpuštena jer je putnicima pokazala srednji prst

Ruska aviokompanija Aeroloft je otpustila stjuardesu Tatjanu Kozlenko nakon što se na Tviteru pojavila fotografija na kojoj se može videti da pokazuje srednji prst putnicima u avionu.
Ruska aviokompanija Aeroloft je otpustila stjuardesu Tatjanu Kozlenko nakon što se na Tviteru pojavila fotografija na kojoj se može videti da pokazuje srednji prst putnicima u avionu.

Kozlenko je fotografiju prvobitno objavila na Vkontakte, jednoj od najpopularnijih ruskih društvenih mreža. Međutim, fotografija je uskoro završila i na Tviteru, gde su je podelile hiljade ljudi.

Šefovi su ubrzo saznali za fotografiju i otpustili stjuardesu.

"Objavljivanje ovakve fotografije samo pokazuje Tatjanin stav prema putnicima i njenim obavezama. Priznala je svoju grešku kada je razgovarala sa menadžerima", saopšteno je iz Aerolofta.

Mađutim, Kozlenko tvrdi da ruka koja se vidi na slici nije njena i da avion u kojem je fotografija napravljena nije jedan od aviona u kojima ona leti. Priznala je da se označila na fotografiji, ali tvrdi da ona nije pokazivala srednji prst putnicima, prenosi Daily Mail.

  • mrva

    07.02.2013 12:55
    Aeroloft ha ha ha... joj nemojte menjati molim vas:) Bolje bi bilo samo da si napisao Aeroluft...Uf Srbijo, uf novinari...:)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja