FOTO: Bezuslovna ljubav psa

Pas je čovekov najbolji prijatelj – ponovljeno je nebrojeno mnogo puta, a u to imamo priliku da se uverimo svakodnevno.
Pas je čovekov najbolji prijatelj – ponovljeno je nebrojeno mnogo puta, a u to imamo priliku da se uverimo svakodnevno.

Jednom kad se pas veže za čoveka koji brine o njemu, njegova vernost i lojalnost nemaju granice – pas će ostati uz gazdu bez obzira na sve, u dobru i u zlu. I za razliku od ljudi, pas neće suditi o vama na osnovu vaše odeće ili debljine novčanika, a najbolji dokaz za to su upravo psi beskućnika.

Psi su jako važni u životima beskućnika. Oni im pružaju bezuslovnu ljubav i podršku, i štite ih od brojnih opasnosti koje prete na ulicama.

Iznenađujuće, mnogi psi beskućnika su jako dobro uhranjeni, a beskućnici će vrlo često radije izabrati da nahrane svog psa, nego sebe, iako su retko u mogućnosti da im obezbede potrebnu veterinarsku negu.

  • Rose

    04.07.2020 22:46
    Nije baš tako
    Ni ljubav psa nije bezuslovna,jer glavni uslov za tu ljubav je da ga hranite i brinete se o njemu.Tako da ne prolazi fraza o bezuslovnoj ljubavi.
  • 28.08.2014 19:46
    Nema kuću, ali ima dušu.
  • Zavisni Novinar

    28.08.2014 19:44
    Fenomenalno
    Rasplakaše me slike.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Devet najagresivnijih rasa pasa na svetu

Određene rase pasa sklone su agresivnom ponašanju, zbog čega se ne preporučuju neiskusnim vlasnicima koji nemaju dovoljno vremena za dresuru i socijalizaciju.

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.