Pozitivne i negativne strane kontracepcijske pilule

Ukoliko razmišljate da počnete da koristite kontracepcijske pilule, pre nego što se posavetujete sa ginekologom (što je obavezno), pročitajte i šta kažu stručnjaci o negativnim efektima.
Ukoliko razmišljate da počnete da koristite kontracepcijske pilule, pre nego što se posavetujete sa ginekologom (što je obavezno), pročitajte i šta kažu stručnjaci o negativnim efektima.

Jedna od posledica je nastanak ili povećanje celulita, što vas svakako neće obradovati. Što se tiče gojaznosti, od čega mnoge žene najviše strahuju, kod mnogih koje uzimaju pilule pojačava se apetit. Ali ako povedete računa o tome šta jedete, svakako možete da izbegnete taloženje kilograma.

Još jedna neprijatnost je da će vam grudi biti znatno osetljivije. Pozitivna stvar kod ovog vida kontracepcije jeste da prestaju problemi sa bolnim menstruacijama.

Odličan efekat pilule imaju i na kožu: bubuljice nestaju, a ten je nežniji i sjajniji.

  • tromb

    12.02.2015 22:12
    jos nešto
    a možete i da dobijete tromb!!! ne uzimajte ih, molim vas!!!
  • Jelena

    12.02.2015 19:59
    "Ukoliko razmišljate da počnete da koristite kontracepcijske pilule, pre nego što se posavetujete sa ginekologom (što je obavezno), pročitajte i šta kažu stručnjaci o negativnim efektima"
    A ginekolozi nisu stručni po tom pitanju?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.