VIDEO: Snimak grča mišića postao hit na društvenim mrežama

Ako ste ikada imali grč u nozi, znate koliko je to neugodno.

Jedan sportista je snimio svoj list nakon vežbanja i pokazao kako zaista izgleda grč u nozi, a njegov snimak pregledan je 18 miliona puta.

Angel Bermudez iz Kalifornije snimio je svoj mišić koji se toliko zgrčio da su mnogi mislili da je snimak montiran. Objavio ga je na svom profilu na Facebooku pre nekoliko dana, a u ovom kratkom vremenu pregledali su ga milioni ljudi.

Razlog zbog kog se grčevi događaju je nedovoljna hidratacija tela tokom treninga, a upravo nedostatak vode razlog je zbog kojeg se ovo dogodilo Angelu.

  • prepisivači

    19.08.2017 22:09
    neka vide doktori sta je to i kako booli i kako moze misic da pukne i neka se ne prave da to nije nista pogotovo ako se desava svaki dan i bez napora.Svi treba maltene da nosimo kamere na glavi jer posle ne mozemo nevernima Tomama da dokazemo sta nam se dogadja.
    Nije samo dehidratacija uzrok ima ih više .
    PS da j auta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.