FOTO: Uz gas maske spasili muškarca od 160 kg koji se nije kupao 5 godina

Nemački vatrogasci bili su prisiljeni da koriste gas maske kako bi spasili gojaznog muškarca koji se nije kupao pet godina.
Nemački vatrogasci bili su prisiljeni da koriste gas maske kako bi spasili gojaznog muškarca koji se nije kupao pet godina.

Stanovnicima Nurtigena, koji se nalazi u blizini Štutgarta, pomislili su kako se dogodio hemijski napad kada su ugledali vatrogasce u zaštitnim odelima i maskama. Ipak, vatrogasci su morali to da  urade kada su otkrili u kakvom stanju se muškarac od 160 kilograma nalazi.

"Smeća je bila do kolena. Kutije od pica su bile na sve strane, stara hrana, konzerve. Smrad je bio užasan", rekao je vatrogasac.

Kako bi došli do muškarca, vatrogasci su prvo razvalili vrata jer drugačije nisu mogli da ih otvore. Gojazni muškarac pronađen je usred gomile smeća s poteškoćama u disanju. Policiju je pozvala njegova komšinica koja je čula ritmičko udaranje na plafonu, odnosno njegov SOS za pomoć. Muškarac je bio suviše debeo da bi izašao kroz vrata pa je spušten kranom do ambulantnih kola.

Svojim spasiocima je rekao kako nije mogao da se kupa ni oblači pet godina i da je živeo od hrane koja mu je dostavljana na vrata.

  • Obi-Wan Kenobi

    05.11.2014 04:13
    Jabba the Hutt
  • 04.11.2014 19:50
    ...
    Ništa ne smrdi kao čovek...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Zdravlje

Kako da dobijemo dovoljno vitamina D?

Zašto stariji ljudi, a posebno žene, gube kalcijum iz kostiju i gomilaju ga u krvnim sudovima? Koji su uzroci ovog stanja, da li je i na koji način ga je moguće sprečiti?

Batut: Ne držite dijetu na svoju ruku

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" apelovao je danas da se prolećne dijete ne sprovode "na svoju ruku", već pod nadzorom stručnjaka.