Novosadski informativni portal 021

Život

Sahranjen pilot poginuo u Drugom svetskom ratu

Američki pilot Robert Kaun, koji je nestao u vojnoj akciji 1944. godine, na Papui-Novoj Gvineji, sahranjen je danas uz sve vojne počasti na Nacionalnom groblju u Arlingtonu, više od 74 godina nakon pogibije.

Novi Renault Talisman već od 19.990 evra

U prodajnom salonu Stojanov auta (Zrenjaninski put 12), zaljubljenici u Renault automobile imaju mogućnost da se detaljno upoznaju s novim Talismanom sa dizel motorom i dobiju sve informacije o ovom modelu koji se nudi po ceni od 19.990 evra uz dodatnu opremu u vrednosti od 200 evra, pet godina garancije i jednim osnovnim servisom.

Švedski grad uveo dozvolu za prosjačenje

Gradske vlasti mesta Eskilstuna u Švedskoj usvojile su odluku kojom se prosjaci obavezuju da traže dozvolu, da bi vlasti mogle da imaju uvid u populaciju kojoj je potrebna pomoć.

Biseri Marije Antoanete na aukciji u Ženevi

Aukcijska kuća Sotbi saopštila je danas da će ponuditi na prodaju set sa prirodnim biserima koji je nekada pripadao francuskoj kraljici Mariji Antoaneti, koji dva veka nije vidjen u javnosti.

Birkin torba prodata za 185.000 evra

Polovna Hermes Birkin torba prodata je za 162.500 funti, odnosno 184.950 evra, u Londonu i tako je postala najskuplja od svih ponuđenih na aukcijama u Evropi.

Kako da se vratite sa letovanja ako vam ukradu pasoš

Krađa ili gubitak pasoša, vozačke ili saobraćajne dozvole dok se nalazite na letovanju je neprijatnost koja može prilično da vam zakomplikuje odmor uzimajući u obzir da se radi o dokumentu bez kog ne možete da se vratite kući.