Novosadski informativni portal 021

Život

Uz ovu hranu, bićete zver u krevetu

Manje-više, svi veoma dobro znamo koje je namirnice preporučljivo uzimati za jačanje libida. Tamna čokolada, ostrige, kavijar i crveno vino nalaze se na svakoj listi.

Rabin prodaje košer seks igračke

Njihova inspiracija možda jeste egzotika - Ajfelova kula, Statua Slobode, Koloseum, ali vibratori rabina Nejtana Aleksandera imaju isključivo lokalni cilj - da ortodoksnim jevrejskim parovima pruže zadovoljenje bez krivice.

O čemu pričate na prvom sastanku?

Ako se pitate o čemu da pričate, stručnjaci za veze preporučuju opušteno ćaskanje, duhovite opaske i poneka informacija iz života sasvim su dovoljne. "Dosadne" tajne ostavite makar za drugi sastanak.

Porast samoubistava obolelih od raka u Moskvi

Zbog povećanog broja samoubistava ljudi obolelih od raka u Moskvi upućena je poruka onima koji ne mogu doći do lekova za ublažavanje bolova da se direktno jave Ruskom ministarstvu zdravlja.

Iran ulaže milijarde dolara u turizam

U očekivanju skidanja zapadnih sankcija, koje je najavljeno za početak jula, Iran priprema turističke investicije u vrednosti od nekoliko desetina milijardi američkih dolara, najavili su zvaničnici ove zemlje.

Na ove komplimente padaju žene

Tako si zgodna - to je kompliment koji žene najviše vole da čuju od muškarca, pokazalo je britansko istraživanje u kojem je učestovalo više od 2.000 osoba oba pola.

Doterajte liniju jagodama

Dijeta je bazirana na jagodama, a oni koji su je primenjivali tvrde da za četiri dana mogu da se "skinu" tri kilograma.

Nema "zaključavanja ljubavi" na pariskom mostu

Romantične duše će morati da pronađu neki novi način da bi dokazale svoju ljubav: od 1. juna na čuvenom pešačkom mostu u Parizu "Pont des Arts" biće zabranjeno postavljati katance kao zalog ljubavi.

Svaki peti tinejdžer u Srbiji pušač

U Srbiji puši oko 34,7 odsto stanovnika starijih od 15 godina, pri čemu je 29,2 odsto svakodnevnih pušača, saopštio je Gradski zavod za javno zdravlje Beograd.