Novosadski informativni portal 021

Život

Kako postati Srbin u 17 koraka

Portal "Matador Network" objavio je tekst namenjen strancima u kome objašnjava šta sve morate znati ako želite da budete prihvaćeni kao pravi Srbin.

Ove žene su uvek za seks

Budimo realni – ako želite ‘da dobijete’ morate da se potrudite. Ipak, muškraci tvrde da nekada mogu da prepoznaju žene koje su spremne za seks.

Na prodaji najveći dvorac u Britaniji

Jedan od najvećih dvoraca u Velikoj Britaniji Ventvort Vudhaus iz 18. veka, površine od 11.519 kvadratnih metara sa više destina spavaćih soba, šest kupatila, osam dnevnih boravka prodaje se za osam milijardi funti.

Šimpanze preferiraju kuvanu hranu

Šimpanze razumeju koncept kuvanja i spremne su da odlože jedenje sirove hrane, pa čak će je i nositi neko vreme kako bi je jeli skuvanu, kažu naučnici.

Vijagre za žene ponovo na razmatranju

Proizvođači pilula za lečenje smanjene želje za seksom kod žena ponovo će ove nedelje pokušati da ubede regulatore da odobre da se taj lek izdanje na recept.

Živećete duže ako radite stojeći

Osobe koje obavljaju kancelarijski posao ili posao koji zahteva duge sate sedenja, trebalo bi da dok rade stoje barem dva sata kako bi bile zdravije i duže živele, otkriva najnovije britansko istraživanje.

Lezbejski savet kako zadovoljiti ženu

Spisateljica popularnih serija poput "Family Guy", "Supergirl" i "Glee", Alison Adler, koja je deklarisana lezbejka, odlučila je da izda mali priručnik koji će pomoći muškarcima kako da zadovolje ženu. 

Uz ovu hranu, bićete zver u krevetu

Manje-više, svi veoma dobro znamo koje je namirnice preporučljivo uzimati za jačanje libida. Tamna čokolada, ostrige, kavijar i crveno vino nalaze se na svakoj listi.