Novosadski informativni portal 021

Život

Sve više muškaraca hoće veći penis

Prošle godine je, posebno među muškarcima starosti od 18 do 35 godina, interes za zahvate kojima se povećava i produžava muški polni organ porastao za 20 odsto, pokazuje izveštaj objavljen u petak na konferenciji o muškom polnom zdravlju.

Penis je najveći u ovoj seks pozi

U slučaju da se nalazite u nezavidnoj situaciji da vaš partner ima veoma mali penis, ne očajavajte. Proučite savete terapeuta kako da vaš seks bude što intenzivniji.

Marihuana spa centri nova atrakcija

Hodanje po šumi, marihuana spa i kotrljanje po pesku - to su novi trendovi u svetu wellnessa, tvrde u SpaFinderu 365, najvećem mediju koji se bavi wellnessom.

Svaki jedanaesti čovek će imati rak

Broj onkoloških pacijenata će se do 2034. godine povećati čak za 57 odsto, što će zahtevati i veće angažovanje na polju prevencije, upozorio je direktor Internacionalne agencije za istraživanje kancera Kristofer Vajld.

Ćelije sperme stvorene u laboratoriji

Francuski naučnici tvrde da su uspeli da kreiraju prve ćelije ljudske sperme u laboratorijskim uslovima, što, prema stručnjacima, predstavlja veliki skok u lečenju muškog steriliteta.

Koliko fizičke aktivnosti je potrebno?

Odrasli bi trebalo da upražnjavaju najmanje 150 minuta umerene ili najmanje 75 minuta intenzivne fizičke aktivnosti nedeljno, dok je deci potrebno najmanje 60 minuta umerene do intenzivne fizičke aktivnosti dnevno, preporučuje Svetska zdravstvena organizacija (SZO) uoči 10. maja, Međunarodnog dana fizičke aktivnosti.