Bizarni razlozi zbog kojih možete biti izbačeni iz aviona

Čak i kašalj može biti dovoljan razlog da budete izbačeni s leta.

Čak i kašalj može biti dovoljan razlog da budete izbačeni s leta.

Pročitajte zbog kakvih su bizarnih razloga pojedini putnici bivali izbačeni iz aviona.

Dojenje

Jedna žena u Americi podnela je tužbu protiv Delta Airlinesa jer su je izbacili iz aviona nakon što je otkriveno kako - doji bebu. Na kraju, avioprevoznik se izvinio, ali ga nije spasilo od plaćanja odštete.

Lepo mirišeš...

Pre nekoliko godina, i naravno, opet u Americi, dvojica putnika su izbačena iz aviona jer su mirisali parfem žene koja je sedela blizu njih. Dobro, verovatno im niko ne bi zamerio da su samo njuškali, ali nakon što su ženu nekoliko puta liznuli po ruci - vrlo brzo su poterani s leta.

Higijena

Pre ulaska u avion, možda ne bi bilo loše da se istuširate. Jedan Nemac je tako prislino napustio avion u Honoluluu jer su se putnici žalili da mu telo ima suviše neprijatan miris.

Voda

Nakon napada i rušenja „Blizanaca“, Amerikanci su uveli neke mere koje mnogi smatraju suviše strogim. Tako je jedan čovek tražio vodu za suprugu u sedmom mjesecu trudnoće, ali je prije poletanja aviona nije mogao dobiti. Pošto je navaljivao, i on i porodica su izbačeni iz aviona.

Kašalj

Ovo spada u rubriku verovali ili ne, ali jedna mlađa devojka izbačena je s leta Continental Airlinesa jer je – kašljala. Time je navodno iritirala druge putnike, a neki od njih su se uplašili zaraze.

Pornografija

U muslimanskim zemljama nemojte ni slučajno sa sobom nositi erotsku literaturu u kabinu, a izbegavajte i u ostalima - jedan muškarac je zbog časopisa s obnaženim ženama izbačen s leta u SAD-u.

  • Pravo iz aviona bez padobrana

    13.05.2015 08:52
    Još uvek ne izbacuju putnike iz aviona.
    Ali, jednog dana ne sumnjam.
    Za sada se putnici izbacuju sa - leta.
    Ne dozvoljava se odlet.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.