Novosadski informativni portal 021

Život

Bizarni seks zakoni

Svaka kultura ima svoje običaje, i svaka zemlja ima svoje zakone. Ovo su samo neki od bizarnih seksualnih običaja u svetu.

Naš smrad kroz istoriju

Ljudski smrad nekad se nazivao "mirisom svetosti". Inkvizicija je proganjala sve one koji su se prali. Danas vas u SAD-u zbog nečistoće mogu izbaciti na ulicu.

Solarnim avionom na put oko sveta

Tim švajcarskog avanturiste Bertana Pikara uspeo je u sredu da prototip solarnog aviona, planiranog za put oko sveta, podigne u vazduh pomoću četiri propelera na brzini nešto većoj od brzine bicikla.

Rak dojke i multivitamini

Žene srednjih godina koje svakodnevno uzimaju vitaminske tablete imaju do 20 posto veće šanse za razvoj tumora dojke, upozorava nova studija švedskih naučnika.

Porno glumica, trampolina, gorila i banana

Kalifornijski rok bend "The Inevitable Backlash" snimio je spot za pesmu "Gives you hell" zbog koga će muškarci biti zalepljeni za male ekrane do samog kraja, a možda i malo balaviti.

Meloun i Pipen u Kući slavnih

Karl Meloun i Skoti Pipen, slavni igrači NBA iz 80-tih i 90-tih godina prošlog veka, nalaze se među novim članovima košarkaške "Kuće slavnih".

Oprez sa vinjetama

Nedavno su se u regionu pojavile slovenačke falsifikovane vinjete za autoputeve, pa AMSS upozorava sve građane koji planiraju putovanje izvan granica Srbije da budu obazrivi i da nalepnice kupuju samo na proverenim mestima.

Izbegnite prejedanje za praznike

Čokolada je dobra za vaše srce, ali samo ona tamna i ne više od jedne kockice na dan. Ako pojedete čitavog čokoladnog zeca ili par čokoladnih jaja, srcu ćete pre odmoći nego pomoći. Pogledajte još neke uskršnje zamke.

Izbugljeno 25 miliona kofera

Međunarodno udruženje avioprevoznika (IATA) saopštilo je da su aviokompanije u 2009. godini privremeno ili trajno, izgubile oko 25 miliona putnih torbi, što predstavlja gubitak kompanija od 2,5 milijardi evra.

Nimfomanija ili ne?

Muškarci sa snažnim seksualnim nagonom smatraju se strastvenima i imaju reputaciju odličnih ljubavnika, dok se žene koje su seksualnije, često nazivaju nimfomankama ili promiskuitetnim osobama.

Amerikanci najdarežljiviji

Za većinu evropskih turista bakšiš je tradicija koju treba sačuvati - 62 odsto Engleza, 58 odsto Fracuza i 44 odsto Italijana izjasnilo se u prilog ostavljanja napojnice, dok polovina Španaca smatra da je treba obuhvatiti računom.

Pipkanje ili skeniranje - odlučite sami

Na američkim aerodromima ubrzano se postavljaju skeneri za snimanje čitavog tela, pa putnici koji idu u Sjedinjene Države mogu računati na ovu potencijalnu neprijatnost.

Uz seks jači imunitet

Hormoni koji se tokom seksualne aktivnosti aktiviraju u našem telu najbolji su lek koji podstiče varenje, pojačava krvotok i isceljuje celo telo.

Draži seksa za jednu noć

Ukoliko još uvijek niste dovoljno hrabri za ovakve izazove, krajnje je vreme da saznate sve pozitivne karakteristike seksa za jednu noć.

O čemu one misle tokom seksa

Tokom seksa većina žena trudi se da budu skoncentrisane isključivo na seks. Međutim, ponekad im mislim jednostavno odlutaju.